Första bebistvätten!

Hej! 

Vi har ju fått tvättmaskin nu så idag kör jag första tvätten med bebiskläder😍 
En väldigt speciell känsla! Gick igenom de kläder som vi har och börjar nu att tvätta upp storlek  50/56 och det är en hel del kläder vi har. Tur att vi inte köpt allt själva utan har fina vänner, syskon, mammor och mostrar som sparat sina bebiskläder☺️ Men nu känns det som att dom inte behöver mera i denna storlek men känner jag mig själv så kommer jag nog köpa något mera, sen lär dom ju få massa fint när dom kommer men det gör mig inget det ska nog hinnas med att användas💕 


Må gott, Puss & Kram! 


Äntligen är det klart!

Hej! 
Äntligen är renoveringen av kök och badrum klart, köket har vi redan haft en vecka men badrummet blev klart i veckan! Så himla skönt att gå på toa hemma igen!
Tog några före och efter bilder så får ni se skillnaden. Badrummet är det en enorm skillnad på och så har vi skaffat tvättmaskin (inte med på bilderna för den kom idag och bilderna togs igår) vilket är guld värt nu när tvillingarna kommer, så nu ska vi börja tvätta de små kläderna ♥! Vi har även skaffat oss en diskmaskin som inte heller är med på bilderna för den kom idag och bilderna är tagna förra veckan innan vi började flytta in saker :)
Tyvärr är planlösningen inte den bästa i badrummet så vi försöker komma på bra idéer och i köket har skåpen blivit mindre tyvärr så vi får inte in allt så ni får vi prioritera vad vi vill ha uppe, men det är iaf fint och fräscht!
 
 
FÖRE BILDER PÅ KÖKET OCH BADRUMMET!
 

 
 EFTER BILDER PÅ KÖK OCH BADRUMMET!
 
Vad tycker ni?
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Ny design!

Hej!
 
Fixade till en ny design som passar lite bättre till det vi har att vänta oss ;)

Blev hyfsat nöjd, skulle kunna sitta hur länge som helst och fixa med design, haha!
Vad tycker ni?
 
 
 
Denna veckan har vi fullt upp med bebismöten, Idag ska vi på tvillingträff, ska bli himla kul att få träffa andra blivande tvillingföräldrar! Imorgon är det Bm besök och på torsdag föräldragrupp igen. Ett fullspäckat schema!
Och så blir renoveringen klar denna veckan, den är i stort sett det redan nu, bara lite småfix som hantverkarna jobbar med. Så härligt att få toa tillbaka. Vi har redan fått använda badrummet trotts att slutbesiktningen inte är klar (torsdag blir det besiktning) men jag deppar verkligen inte för det ;)
 
Förra veckan var det första TUL också (tillväxttultraljud) något man får gå på när man väntar tvillingar för att se så att dom växer bra och båda får näring så inte någon av dom tar mer av den andra. Dom hade vuxit på bra, nu såg man hur dom andades och hur händer och fötter viftades mera! Så mysigt!
T1 väger 1104g och T2 väger 1312g så lite skillnad på dem, men allt såg bra ut och det är ju huvudsaken! Nästa TUL blir 11 maj!
 
Nu ska jag käka lite innan det blir tvillingträff!
Må gott, Puss & Kram!


Tvillingneste!

Hej!
 
För ett tag sen fick vi ett tvillingneste av Jonas kusin som hon sytt och jag kan inte sluta titta på det! Tänkt att snart ligger våra små bebisar där i och myser ♥!
 
 
Nu är det bara en vecka kvar av renoveringen, som jag längtar! Att få gå på toa hemma igen istället för att springa ut till en barack. Slippa hantverkare, sova hur länge man vill och inte behöva bo i damm! Snart, snart!
 
Må gott, Puss & Kram!


Eko kläder!

Hej! 
Jag vet att det ekar tomt här inne. Har åkt på en förkylning och hosta så just nu gör jag så lite som möjligt plus att jag börjar tröttna på denna renovering, men om 1,5 vecka är allt klart! Som jag längtar, då ska vi börja fixa till tvillingarna😍 längtar efter att få börja tvätta alla kläder. Vi var på Ica maxi när vi var hemma hos min familj sist och hittade två söta pyjamaser. Älskar att det är ekologiska👍 
När förkylningen är över då ska jag överösa er med massa inlägg☺️ 

Må gott, Puss & Kram 


G L A D P Å S K!

Hej! 
Igår målade jag magen lite påskfin🐣 
Hoppas ni har en fin påsk? Vi ska på 60-års kalas idag med Jonas släkt och imorgon åker vi ner till min familj och kör en grill lunch! Sen är det vardag igen och handverkarna stormar lägenheten igen, men nu är det inte långt kvar! Köket ska bli klart nästa vecka sen är det bara badrummet som ska göras klart på två veckor, sen kan jag börja fixa inför bebisarnas ankomst☺️ 

Må gott, Puss & Kram  99 dagar!

Hej! 
Idag har vi gått ner på tvåsiffrigt! Det är ju säkert inte 99 dagar kvar utan kortare men skönt att vara nere på tvåsiffrigt✌️ 
Vi friade detta med att äta årets första uteglass! Så gott! Jag älskar kulglass på vår/sommaren! Köpte även lite kläder från rean på lindex. Visar i ett senare inlägg☺️ Må gott, Puss & Kram 
RSS 2.0