Fortsättning på välja brillor!

Hej!

så fint väder v i har haft de sista dagarna här, så skönt att få njuta lite av värmen ett tag till. Jag har fixat lite med mina växter idag på balkongen, några lever fortfarande kvar och tomatplattan ger massor av tomater, så himla gott.
Men nu till något helt annat, jag håller ju på att välja nya brillor, har lånat hem ett par stycken förra veckan och i måndags var jag nere igen för att låna hem några till, de finns ju så många olika bågar att välja på, men har kommit fram till att jag gillar nummer 3 iaf, men nu så får man välja tre betala för en så jag har ju två till som jag ska leta mig fram till. Vill gärna ha eran hjälp om vad ni tycker!


1, GRÖNA BÅGAR



2, INGA BÅGAR ALLS, BARA GLASET



3, BRUNA MED LITE BLING,BLING PÅ SIDAN



4, SILVER/VITA BÅGAR



5, LJUS ROSA BÅGAR



6, BRUNA BÅGAR, CAFÉ LATTE FÄRG



7, SVARTA BÅGAR

Bågar som jag har lånat hem förra veckan



Nya bågar som jag lånade hem i måndags


8, LJUS BRUNA BÅGAR



9, MÖRKBRUNA BÅGAR, (ser ut som svarta)



10, SILVER/LJUSBRUNA BÅGAR



11, MÖRKBRUNA BÅGAR



12, SVARTA BÅGAR

Det är svårt att få bra bilder med bågarna, de sista här har jag tagit själv, då är de svårare, sen beror de ju helt på ljus och vinkel när man tar fotot. Men nu får ni säga vad ni tycker, ni som redan har kommenterat om bågarna innan och ni nya! Vilka?!

Må gott, & Kram!



Vaniljsås med blåbärspaj!

Go kväll kära läsare!
(detta inlägg skulle ha kommit upp mkt tidigare, men vårat internet segar)

Men idag har jag träffat en jätte gullig och härlig tjej här i stan. Hon är med ganska nyinflyttad till stan. Vi träffades på ett fik i stan och åt gott och pratade massviss! En jättetrevlig eftermiddag, vi klickade direkt som vänner! Kul att få komma ut lite och bara prata tjejsnack ;)




Jag tog mig en blåbärspaj och bad om lite mera vaniljsås (oftast så brukar man få så lite vaniljsås, grädde och sånt) men hon öste på massor så det blev vaniljsås med blåbärspaj. De blev liksom lite för mkt, men själva pajen var jättegod!

Nu ska jag vänta här på att min kära sambo kommer hem från jobbet, han har fått förlängt på sitt sommarjobb, vilket är jättekul!

Må gott, Puss & Kram!


Cupcake handkräm!

Hej!

Jag är helt såld på cupcake, både att baka, dekorera och inreda med.
Jag har tre cupcakes på mitt lilla smyckes bord med ringar, tofsar och hårnålar i.
När jag & Jonas var på stan för ett tag sen så var jag inne i en butik och hittade en cupcake med handkräm med jordgubbs doft. Helt underbar och den var ju tvungen att få följa med mig hem.




Jag har köpt den på min favorit butik i stan Nostalgeek, kolla in deras hemsida HÄR

Må gott, Puss & Kram!


Helgen i Viken!

Hej!

Nu är vi hemma från Västervik! De var en härlig helg, och vi hann med en hel del på så kort tid!

FREDAG- vi kom sent, vi hann inte med så mkt, men en liten mumsbit på gatuköket Åhmans, de har så gott mos där så man gråter nästan när man äter den ;)


Jag & Mamma på Åhmans!


LÖRDAG- Då hann vi med destomera, på förmiddagen lite shopping ute vid Lysingsbadet, (lite outlet butiker) Jag köpte mig en pälsväst, ska visa er senare.
Sen åkte vi till stan för att kolla på raggarbilscruising och snabb titta i butiker. Sen ut och hämta min Moster och åka iväg på Loftahammar marknad. Strosade runt där lite och tittade. Köpte såklart med mig lite Mariannelunds karameller, ett måste! När vi var färdiga med marknaden så åkte vi in till stan igen, stannade till vid Ica som hade 50% på allt i butiken (utom tidningar, tobak, lotter och läkemedel) de ska öppna en nya Ica maxi så de var därför de hade 50%. Jag har aldrig sett en så tom matbutik. Vi hittade inte så mkt, eftersom att vi kom ditt så sent, men tur var väl de, jag blev helt tokig när jag såg de smink som var kvar, de lilla räckte för att jag skulle bli helt slut ;)
När vi hade handlat klart så åkte vi hem till min Moster och spelade lite Uno och mysade.


Raggarbilcruisingen!



Min Moster & Jonas testar massagestolar & de goda karamellerna!



Uno spelning & Jag med Mosters hund Molly!



SÖNDAG- Vi började dagen med att födelsedagsfika hos min vän Linn. Sen blev det lunch som Mormor, sen en snabb visit hos Morfars garvplats och sen en fika hos Moster innan hemfärd!


Fika hos Linn & Jag & Mormor!



Min kusin J gillade mina bullar!


Nu ska vi snart ner till stan och lämna mina provbågar, får se om de blir någon glasögonbeställning!

Ha en fin dag!
Må gott, Puss & Kram!


Plisserad klänning!

Hej!

Jag måste bara vissa er denna vackra klänning som jag köpte på gina tricots rea, för bara 49 kr!
Jag har läst att plisserat är het till hösten, men kanske har läst fel, men, men den är snygg iaf!




Vad tycker ni?


Må gott, Puss & Kram!


E.l.f cosmetics!

Hej!

För ett tag sen fick jag hem min beställning från e.l.f min första men inte sista kan jag lova! Om ni inte har upptäckt e.l.f än så måste ni in på deras sida och kicka. Det finns massor av smink till en billig pening.

Detta klickade jag hem och de slutade på runt 200 kr! riktigt bra fynd!







Jag testade att måla naglarna idag med nummer 4 av lacken i  näst sista bilden, super söt blev det!
Någon som testat e.l.f produkter, vad tyckte ni isåfall?

Nu ska jag packa ner datorn och fixa med de sista hemma innan vi far i väg neråt Västervik!
De kanske inte blir så mkt bloggning nu men har gjort ett tidsinställt inlägg (om en jättefin klänning som jag har hittat till kanonpris) och sen återkommer på måndag igen!

Trevlig helg, Må gott, Puss & Kram!


Statist!

Hej!

Ni som har läst min blogg ett tag vet ju att jag gillar kändisar och att jag har gått på några tv-inspelningar. Nu fick jag ett tips av Ida om att bli statist. Så jag blev medlem på statist.se och filmcafé.se
Jag skickade in två intresseanmälningar till två statist jobb, får se om de hör av sig. Nu när jag är arbetslös kan jag ju testa på. De flesta jobben finns ju i Stockholm, men någon gång kanske de slår in!



Hoppas att ni har en fin Torsdag mina kära läsare? Imorgon kväll åker vi ner till Västervik för att spendera helgen där. De var ett tag sen jag var hemma och hälsade på.

Må gott, Puss & Kram!



Tyska viner!

Hej!

Tack för alla kommentarer om brillorna, jag gillar mest nummer tre, de bruna med bling bling.
Ska gå ner i nästa vecka till optikern så får vi se vad de kommer att kosta i slutänden och vilka de blir, men fortsätt att tycka till ni som inte gjort det än!



När Jonas föräldrar var i Tyskland så köpte de hem två alkoholfria viner till oss. De ska bli intressant att testa dem. Tänk om de är jättegoda, hur gör vi då för att få tag i dem igen, det är ju inte så att man åker till Tyskland bara sådär :)

Nu ska vi snart äta middag!
Må gott, Puss & Kram!


Vilka ska jag välja!?

Go kväll!

Här kommer bilderna upp på mig i de olika brillorna som jag lånade hem från optikern. Jag behöver eran hjälp vilka tycker ni jag passar i?


1, GRÖNA BÅGAR



2, INGA BÅGAR ALLS, BARA GLASET



3, BRUNA MED LITE BLING,BLING PÅ SIDAN



4, SILVER/VITA BÅGAR



5, LJUS ROSA BÅGAR



6, BRUNA BÅGAR, CAFÉ LATTE FÄRG



7, SVARTA BÅGAR

Just nu får man köpa tre betala bara för ett par, så då är det ju ganska smart att välja tre, lite kul att byta med :)
Nu har jag ju inte stajlat till mig så speciellt, men det är ju så här man mest kommer se ut, helt vardaglig :)
Alla som kickar in ge mig era råd, vilka??

Nu ska vi snrt sova här, Må gott, Puss & Kram!



Tekakor!

Hej!

Igår fick jag ett ryck och testade att göra egna tekakor och de blev jättemumsiga!
Jag ska ta mig en smörgås nu och se på sjunde himlen. Mina egna gurkor som jag gjorde för några dagar sen blev super goda, bättre än de förra som jag på något vänster total misslyckades med.



Sen måste ni hjälpa mig med att välja nya glasögon, var ju hos optikern igår, men de hade väl inte hänt så mkt, men tycker att jag är värd nya brillor, eller tre blir de för man får två på köpt nu. Men de kommer senare idag!

Må gott, Puss & Kram!


Trollabo kvarn!

Hej!

Nu är vi hemkommna från födelsedagsfirandet. Vi var på ett ställe som heter Trollabo kvarn, en mysig resturang/café. De låg precis vid en gammal kvarn. Först tog vi oss en liten prommenad för att se på kvarnen och allt vatten. Å var mkt intresserad av de forsande vattnet. Sen avnjöt vi en god middag och en stor efterättsbuffé, men de var inte så jättegoda efterätter om jag ska vara ärlig. Men själva middagen och utsikten var fin.




Nu ska jag slänga mig i soffan och se en film. Jonas ska få ha datorn till tradera :)
Imorgon är de vardag igen och Jonas ska jobba förmiddag. Jag ska ta mig till optikern. De var ett tag sen!

Må gott, Puss & Kram!


Empty Room!

Hej!

Igår var vi nere i stadsträdgården och lyssnade på Roger Pontare och Sanna Nielsen, och självklart träffade jag dem efteråt!



Lyssna och njut av I´m in love & Empty room. Empty room är den finaste låten Sanna har sjungit, den går rakt in i hjärtat!




Nu ska vi åka iväg på en väldigt försenad födelsedagsutflykt, Jonas pappa som fyllde jämt i mars ska vi fira idag. Men bättre sent än aldrig, ha en fin söndag alla!

Må gott, Puss & Kram!



Favoritserier del 2!

Hej!

Igår la jag ut min svenska favoritserier, nu kommer de utlänska favoriterna!


Glee- Jag har bara sett den första säsongen,(men är helt frälst) andra säsongen gick på elvan som vi inte har, men har sett att de snart kommer ut på dvd! Gillar serien för den tar upp bra ämnen och sen är det så himla bra musik och dans med. Eftersom denna serie är relativt ny så ger jag den 3/5 ♥:an




Sjunde Himlen- Jag såg på några avsnitt för ett par år sen, men nu när jag är arbetslös så har jag sett på de nästa varje morgon. Köpte första säsongen häromdagen, jag älskar denna serien den har allt, massor av kärlek och jag har nog aldrig gråtit så mkt till någon annan serie som jag gör till denna serie. 5/5 ♥:an




Desperate Housewife- Å vilken serie, lagom spännande, mkt intreiger, kärlek och rolig! Jag är helt fast, och de roliga är att J gillar serien lika mkt som jag ;) Har hört att de ska göra sista säsongen nu de är tråkigt.. men de får iaf 5/5 ♥:an




Vänner- En serie man kan se om och om igen! Man blir aldrig trött på den, skulle vara kul om de kom ut med en vännerfilm, så som sex andt the city. Hoppas hoppas! den får iaf 5/5 ♥:an




Lost- Denna serie ser jag bara tillsammans med Jonas, jag tycker att den är lite för läskig. Som ni kanske har märkt så är jag en person som gillar humor mera än spänning. Vi har inte sett klart på denna serie ännu, så jag vet inte hur de slutar. Jag kan tycka att man inte hänger med ibland och att den kanske blev lite för lång, men ska bli intressant att se slutet, den får 3/5 ♥:an eftersom jag inte sett slutet ännu!


Ja de var mina utlänska favoritserier. Ni tyckte ungefär lika om de svenska serierna,
vad tycker ni om för utlänska serier då?


Nu ska vi nog äta frukost här!
Må gott, Puss & Kram!


Favoritserier del 1!

Hej!

Jag tänkte lägga upp mina svenska och utlänska serier som jag gillar, Både jag och min sambo gillar att se mkt på film och serier, och som tur är så har vi ganska lika smak. De som skiljer oss åt är väl att J tycker om att se på beck, wallander och såna filmer och jag älskar amerikanska romantiska filmer. Men nu återgår vi till serie. Jag tänkte dela upp i två delar, börjar med de svenska serierna!

Mina svenska favoriter är

Tre kronor- Denna serien är helt ok, jag tyckte att den var bäst i början, slutet är så himla dåligt tycker jag! jag gillar inte sådan slut de ska ju vara lyckliga slut, men det skulle vara lite roligt om de kom ut en tre kronor film, för de var ju faktist så att några övdelevde explosionen. 3/5 ♥:an



Svensson,svensson- Denna serie är riktigt bra, de kan ju inte bli tråkigt när Gustav Svensson är i farten ;)! kul att de har gjort en film och en till serie när barnen blivit större, och nu i okt så kommer de ju ut en till film, men det kanske får bli den sista för Svensson. Jag ger den iaf 5/5 ♥:an



Rederiet- denna serie har ju nästan allt, spänning på lagom niveå, intriger och kärlek. Synd bara att de inte kommit ut på dvd än. Det är bara en jubileumsutgåva som har kommit ut. 4/5 ♥:an



Skilda världar- Min favorit bland dessa serier som inte är någon humor-serie. Ett helt ok slut och den höll på lagom länge, Skulle vara kul om de kom en skilda världar film så man får se hur de har de idag :) 5/5 ♥:an



Solsidan- Den bästa svenska-humor serien någonsin tror jag! Den får ju verkligen med allt. Vi svenskar är prices som de karaktärerna i serien. Har hört att de ska göra flera säsonger, hoppas dom blir lika bra! 5/5 ♥:an

Vad har ni för svenska favoritserier?

Mina utlänska favoritserier kommer upp senar ikväll!

Må gott, Puss & Kram!


Nya saltgurkor!

Go kväll!

Jag gjorde ju för ett tag sen inlagda saltgurkor, och i lördags så testade jag dem, men de blev inte alls goda jag måste ha gjort något fel, så nu har jag fått nya gurkor som jag har lagt in och gjort på ett annat sätt. Hoppas de funkar bättre. Jag återkommer när jag har testad dem.



Nu ska jag vänta på min jobbande sambo som jag hoppas snart kommer hem. Han skulle ha jobbat sista dagen idag på sitt sommarjobb, men fick imorgon och nästa vecka med, det är ju bra, men jag blir ju bara mera rastlös ;) Men imorgon ska jag nog ner på stan en sväng om det är fint väder!

S O V  G O T T !
Må gott, Puss & Kram!


Cosmic Radiance!

Hej!

I samarbete med Elizabeth Arden har Britney Spears har kommit ut med en ny parfym, Cosmic Radiance heter den.

Cosmic Radiance är en efterföljare av Britney Spears Radiance EdP. Parfymen har samma form som Radiance men med färgerna svart och vit. Parfymen doftar citrus, varm amber, mjuk vanilj och krämig sandelträ och en lite toch av röda blommor.

Britney Spears Cosmic Radiance



Jag har Radiance och den är underbar, gillar även Britneys parfym Curious.
Parfymerna finns blandannat att köpa hos Eleven

Har ni någon favorit parfym?

Må gott, Puss & Kram!


Kungabebis!

Hej!




Har ni hört nyheten att Victoria & Daniel ska ha barn! Så himla härligt att höra. Bebisen är beräknad till mars nästa år. Så nu är det Sveriges tur att få en kungabebis. Kungen och drottningen blir morfar och mormor, så kul!

Jag som gillar kändisar tycker att detta är riktigt spännande att få vara med om, och jag säger bara det att när dopet kommer då är jag på plats, var ju med när de gifte sig!

Jag önskar all lycka till Victoria & Daniel och den nya lilla tillskottet ♥!

Nu ska jag äta lite mat och smälta denna nyhet!
Må gott, Puss & Kram!


Algrens-bilar fluff!

Hej!

Kalaset som jag var på igår blev väldigt lyckat. Lilla Å fick massor av härliga presenter och tårtan vi fick var super god. Maria hade gjort en tårta med algrens-bilar fluff, man bara låter algrens-bilar smälta ner i grädde, man ska inte koka grädden, sen får sen svalna och sen vispar man den, hon hade även på ett lager med blåbär på tårtan. Det blev super gott!







Må gott, Puss & Kram!


3-års kalas igen!

Hej!

Dagen är bättre idag! Nu har jag gjort mig färdig för att gå på 3-års kalas igen, Maria har berättat om den goda tårtan så den är jag väldigt nyfiken på. Jonas ska snart sjusa dit mig.



Hoppas ni har en fin dag kära läsare!

Må gott, Puss & Kram!


En trött dag!

Hej!

Idag har jag inte alls hunnit med bloggen, vi sov ganska länge idag och sen när Jonas åkte till jobbet runt tre tiden så fixade jag med tackkorten från min 25-årsdag, postade dem och sen handlade mat. Sen kom världens huvudvärk och nu har jag tagit en härlig dusch, känns mkt bättre.

Men hoppas veckan har börjat bra hos er mina kära läsare!
Jag hoppas att min blir bättre än vad den startade, imorgon ska jag på 3-års kalas, Lilla Å som vi var hos igår, ska ha kalas imorgon och var så välkommen igen :) Jonas jobbar.

Sen på lördag eller söndag så ska vi med Jonas föräldrar och syskon kanske åka på ett utflykt, en försenad födelsedagspresent till Jonas pappa. Så veckan blir nog bätter hoppas jag!



Nu ska jag avnjuta jordgubbar med lite glass :)

Må gott, Puss & Kram!


3-års kalas!

Hej!

Ni ska vi iväg på 3-års kalas hos Jonas systerson. Han fyller imorgon men eftersom Jonas jobbar kväll nästa vecka så fick vi komma idag.



Hoppas ni har en mysig söndag!

Må gott, Puss & Kram!


Lördagsmys ensam!

Go kväll!

Jag har suttit och gjort ett födelsedagskort till lilla Å, vi ska på treårs kalas imorgon och nu tänkte jag krypa ner i soffan och se en film och mysa, Jonas jobbar natt, så jag får mysa med mig själv men de ska nog funka de med.



Hoppas ni haft en bra lördag kära läsare, och sov gott när ni ska sova!

Må gott, Puss & Kram!



Klippa gräs!

Hej!

Igår så åkte vi ut till Jonas föräldrar för att mata katten, vattna blommor, ta in posten och klippa gräset. De är på semester. Jag har aldrig klippt gräs förut, har ju bott i lägenhet så har liksom aldrig behövt så ni ville jag testa på att klippa lite. Trodde de skulle vara mega tungt, tungt var det ju men inte så farligt. Lite svårt att få in tekniken på att vända den så det blev snyggt klippt.  Klippte bara en stund, men det känndes i armarna efteråt. Nu ska vi äta lunch sen blir det en sväng på stan och senare i eftermiddag en fika hos J & E. Jonas jobbar natt inatt...



Hoppas ni har en fin lördag!

Må gott, Puss  & Kram!


Cupcakes, kakor & cheesecake!

Hej!

När vi var i Skövde förra fredagen så köpte jag denna bakbok. Jag har gått och tittat på den flera gånger, och nu slog jag till. Jag älskar bakböcker!





Det finns massor av goda bakverk och sen är ju bilderna riktigt fina!
Boken är köpt på Lagerhus

Må gott, Puss & Kram!


Innan klockan slår!

Hej!

Igår när J hade slutat jobbet så gick vi ner till stan för att köka lite gott. Men det blev en urkass middag, dålig service och små pizzor och då blev de dyra pizzor och alldeles för salta. Och till råga på allt detta så när vi ska gå så ställer jag mig upp lite grann och sen tänkte jag sätta mig igen för Jonas var inte klar, då sätter jag mig snet och trillar ner från stolen, och får ett mega blåmärke, och det gör svin ont nu, varmt och gör ont. Hoppas att det bara är ett vanligt blåmärke. Det gör ont hela tiden... Så gå aldrig till Italia här i Lidköping!

Men kvällen slutade dessto bättre, vi gick till stadsträdgården för att lyssna på Patrik Isaksson. Först så var det något annat band dom spelade så vi gick runt lite i parken, väldigt fint, men en damm och massa småbäckar och massor av fina blommor. Sen när Patrik började spela så letade vi fram bra platser, såg bra hela tiden, och han sjöng jättebra. Publiken var inte lika bra tyvärr. Men det var härligt att få höra han. Jag gillar Patriks låtar,den bästa låten är innan klockan slår, lyssna och njut!



Efter spelningen så fick jag träffa honom, så man kan visst få träffa kändisar i Lidköping med ;)
Han var väldigt pratglad och tog sig tid att prata vids en stund. Så dagen bli bra tillslut!


Nu ska jag äta frukost!
Må gott, Puss & Kram!


Egen inlagda saltgurkor!

Hej!

Idag är det fint väder här och det är bra för ikväll ska vi ner till stan för att lyssna på Patrik Isaksson, här i Lidköping har de porslinsfestival i helgen och idag börjar det, massor av olika artister och många bra erbjudanden på rörstrand ;)
Och ikväll tänkte vi faktiskt äta ute, det ska bli smarrigt, på tal om smarrigt, igår la jag in gurkor i saltlag. Den ena kokade jag upp och den andra blev en kall lag. Den ena gurkorna blev lite tråkiga i färgen, men det kanske blir så när man kokar lagen först. Ska bli spännande att testa på lördag! Jag är ett stort fan av saltgurka! Har gillat de sen jag var liten :)



Nu ska jag äta lite lunch! Ha en fin dag kära läsare!

Må gott, Puss & Kram!



Polarn & Pyret naglar!

Hej!

Idag har jag testat Nail Rock. Jag köpte två packet från Nelly för ett tag sen.
Det var väldigt svårt att göra på sig själv, men jag fick in tekniken i slutet. Detta kommer jag göra flera gånger, ett enkelt och ganska billigt sätt att förändra sina naglar på.
Finns att köpa på eleven.se och nelly.com




Har ni testat nail rock någon gång? vad tyckte ni?
Jonas kallar dem för polarn & pyret naglar :)!

Nu ska jag försöka mig på att göra saltgurka!
Må gott, Puss & Kram!


Min barndomsvän Karin!

Hej!

Detta inlägg ska jag tillänga min barndomsvän Karin. Vi började känna varndra när vi gick i fyran. Vi hängde nästan varje dag efter skolan från fyran fram till nian! Vi hade ett stor gemensamt intresse och de var dans, vi började i en dansgrupp när vi var 12 år, vi dansade en gång i veckan fram till sista året på gym.

Vi har gjort så mkt roliga saker tillsammans, busringt våran hemska extra fröken, hittat på konstiga mellanmål, spelat kortspel så korten fladdrat, skrattat så vi gråtit av ordet ättika, blivit stoppade av polisen för att Karin sjusade mig på cykeln, ja den listan kan göras lång!

Efter nian så valde vi två olika gymnasie linjer. Men vi fortsatte att träffas, inte lika ofta. Men vi fanns där för varandra ändå. Vi träffades ju iaf när vi dansade, och de dagarna som vi delade i träningshallen de glömmer jag inte! Efter studenten så flyttade jag till Vimmerby och Karin boddde kvar i Västervik, under de två åren så träffades vi inte så mkt men vi hade kontakt ändå genom internet och telefon. Sen efter dessa två år så flyttade jag upp till Vaxholm, Karin bodde kvar något år till sen flyttade hon ner Kristianstad där hon bor idag. Under dessa tre år så har vi inte heller haft så mkt kontat, setts hemma i Västervik om vi varit hemma båda två. Annars så har internet eller telefon varit räddningen.
Förra sommaren så åkte jag ner för att hälsa på Karin och hennes pojkvän. Jag var lite nervös, vi hade inte setts ordentligt på tre år. Men det var som om vi aldrig hade varit ifrån varandra! Några veckor senare kom Karin upp till mig i Vaxholm, vi hade jättehärliga dagar!

De sista vi sa innan vi skilldes åt var att de inte får gå så lång tid innan vi ses igen, nu har det gått lite mera än ett år sen Karin varit och hälsat på mig och vi har inte setts, men nu fundera jag och Jonas på att åka ner och hälsa på dem i sep eller okt. Karin och hennes pojkvän fick ett dotter nyligen! Så det ska bli väldigt trevligt att ses. Ska bara bestämma datum. Sen hoppas jag att de kommer hit upp och hälsar på oss snart!

Karin är en sann vän som ställer upp i vått och tortt, trots alla dessa mil mellan oss!
Jag är så glad att jag har dig som min vän, Karin♥!

Och jag lovar Karin, jag ska berätta för dig när jag väntar barn och den dagen som jag säger ja till Jonas ;)
Karin har nämligen drömt om att jag är gravid och inte berättar något för henne och att jag har gift mig utan att berätta det ;)!

dsc00722 (MMS)

Bilden är från förra året när vi var på sommarkrysset!

 

T A C K för att du finns!

 

Må gott, Puss & Kram!



Harry-Potter!

Hej!


Häromdagen så snubblade vi över dessa fem Harry-Potter filmerna till väldigt bra pris. Jag har för mig om att jag har sett de fyra första filmerna. Jonas har sett de tre första. Vi ville börja om och se allt från början igen, även att jag vet hur det slutar för det har min kära vän Linn berättat för mig när hon läste böckerna för några år sen ;) Så vill ja se alla filmerna och slutet.



Har ni sett alla/några/någon av Harry Potter filmerna?
Må gott, Puss & Kram!


Dagarna går & går!

God Morgon!

Hoppas allt är bra med er läsare?
Här är det bra, denna veckan jobbar Jonas dag på sitt sommarjobb. Det är roligare när han jobbar natt för de har vi förmiddagen på oss att kanske hitta på något. Nu händer det inte mkt här hemma. Är ganska trött på att gå hemma, de hade nog varit roligare om man hade några vänner som man kunde umgås med om dagarna. Det är inte helt lätt att flytta till en helt ny stad och inte ha något, men jag klagar inte och ångrar inte att jag flyttade hit! Men just nu är det en liten svaka jag går igenom.. Men snart hoppas jag att jag är på topp igen!



Ska försöka att göra något av denna dagen!
Är det fortfarande någon av er som vill ha ett test på Dove balsam, så säg till de finns några kvar.

Må gott, Puss & Kram!





Dove express intensivbalsam!

Go kväll!

Jag fick för ett tag sen hem ett paket från buzzador om att jag skulle få testa doves nya balsam. Fick en stor flaska till mig och sen tio små som jag ska dela ut till vänner, men jag är ju som sagt ganska nyinflyttade i denna stad och har inte så många nära vänner här i stan, så då tänkte jag på er kära läsare, on någon av er är intresserade av att få testa balsamet?

Kravet är att ni gör mig en tjänst tillbaka, när ni testat balsamet ett par gånger går in på en sida och skriver i en kod som ni får med i paketet. På denna sida ska ni bara följa instruktionerna, väldigt lätta och tar inte många minuter.

Så vad sägs? Hojta till i en kommentar, 4 flaskor väntar på er!

 

Nu ska jag gå och sova.

Må gott, Puss och kram!



Maria Montazami väska!

Hej!

Jag passade på att gå in på åhléns city när vi var i Stockholm och klämma på Maria Montazami väskorna. Det finns en butik här i Lidköping som också säljer väskorna men det är en liten butik, så det är lättre att känna och klämma på åhléns city :)

Jag är helt förälskad i dessa väskor även armbanden, men sen kostar de ju en del, det är inte svindyra, men för en arbetslös är det ganska dyra.. Men jag ska spara och en dag kanske blir en väska från Maria Montazami MIN!
Jag har hört rykten om att hon ska göra nya väskor som kommer till hösten, de ska bli spännande. Är de sant??

Armbanden gillar jag med och de är inte så fasligt dyra, jag vill ha detta armband

Finns även i rosa ;)

Någon av er kära läsare som äger ett armband eller väska från Maria Montazami?

Så nu får jag väl bara spara här då ;)
Må gott, Puss & Kram!



Spiken!

Hej!

Idag har vi varit på Spiken, det är ett ställe som ligger precis vid havet, man kan köpa färsk fisk och fika, jättemysigt ställe. Fint väder fick vi med.







Vi köpte inge fisk, men en glass blev det i solen!
Hoppas ni har en fin helg?
Må gott, Puss & Kram!



Gratisbio, det är grejen det!

Go kväll!

Jag har fastnat för Gratisbio, har varit medlem ett bra tag, och för något år sen var jag väldigt aktiv, men sen så blev det ett uppehåll ett tag, och sen nu så har jag börjat igen och är fast, det är ju verkligen bra. Jag som älskar att shoppa och när det är gratis är det ännu bättre!

Jag har precis samlat ihop till ett H&M presentkort! Och jag ska ha flera presentkort!
Det finns inte bara presentkort, man kan få biobiljetter och biomenyer, trisslotter och tidningsprenumerationer.

Det finns ett X-antal olika presentkort, exp Coop, H&M, Lagerhus, JULA med mera! Så alla kan vara med och spara ihop till de man vill.

Det är enkel att samla, man kan delt i tävlingar, blogga om Gratisbio, handla på olika nätbutiker och få en procent av summan i poäng, värva vänner och facebooka!

Är du inte medlem så passar på nu, klicka på länken och börja redan idag att tjäna pengar till vad du vill ha! du kommer inte att ångrar dig!






Må gott, Puss & Kram!


Första köp på HM HOME i butik!

Hej!

Jag har ju bott i Vaxholm som ligger norr om Stockholm, och när jag bodde där så öppnades HM home inne på drottninggatan. Jag kickade in där ett par gånger men köpte aldrig något. Jag har beställt från internet ett par gånger och är super nöjd! Men nu när vi var uppe i Stockholm förförra veckan så slog jag slag i saken och köpte några grejer inne i affären. Känndes lyxigt att gå därifrån med deras home påse ;)

De som fick följa med denna gången var




Har ni köpt något från Hm home, vad tyckte ni om kvaliten?

Må gott, Puss & Kram!


Vi är i Skövde på shoppingtur. Denna polis...

dsc01594 (MMS)

Vi är i Skövde på shoppingtur. Denna polisbil stod utanför gallerian, barnen blev helt till sig! Kolla in regristrerings skylten. Må gott, Puss & Kram



Chokladfabriken!

Hej!

När vi var i Stockholm så åkte vi av en slump förbi chokladfabriken och dit in ville ju såklart jag, så vi letade upp närmaste parkering och gick in. Så mkt gott de fanns i den butiken!

Vi köpte med oss mintkyssar och drickchoklad, kan vara gott till höstens ruggiga kvällar.

Har ni någon gång varit inne i chokladfabriken?


Må gott, Puss & Kram!


Lunchgäster!

Hej!

Idag har Jonas kusin, faster och två vänner till dem varit här på lunch. Jättetrevligt! Men jag blir så arg på mig själv, jag gillar gästböcker, kul att läsa i. Jag hade lagt fram den på köksbänken så fint och tror ni inte att jag glömmer bort den förbaskade gästboken! Jag glömmde bort den när Jonas andra kusin var på besök för några veckor sen! Emma i ett nötskal. Får man skriva i att de ändå har varit på besök i gästboken ;)? hihi

De får bli dubbelt nästa gång de kommer! Hoppas inte att de dröjer för länge till nästa gång!

Vi fick inflyttningspresenter med, en söt blomma och god mörk choklad, den ska jag smaska på ikväll när Jonas jobbar.



Hoppas ni har en fin soldag!
Må gott, Puss & Kram!


Vem fick följa med hem?

Hej!

Jag skrev ju för ett tag sen om denna stora delfin gosedjur, om den fick följa med mig hem eller om de fick bli en mindre, svaret är nej den fick inte följa med....



Denna lilla räckte tyckte Jonas vad jag tyckte kan ni nog lista ut ;)

Må gott, Puss & Kram!


Nya blommor!

Hej!

Igår fixade jag med blommorna på balkongen, en del hade blommat över så de var dags att slänga dem. Vi köpte tre nya blommor i en urna. Sen planterade jag om en pelagon och murgröna som nu står inne. Bra med blommor som man kan ta in efter sommaren :)



Nu väntar jag ivrigt på att tomaterna ska mogna till så att man kan äta dem, de finns en hel del tomater nu.

Idag ska vi städa lite här och fixa, imorgon kommer Jonas syster, faster och några vänner till dom på lunch.
Men först ska jag försöka att få upp min sovande sambo!

Ha en fin dag!
Må gott, Puss & Kram!


Present från bästa kollegan!

Hej!

Jag fick en gullig och försenad födelsedags present av Lotta min gamla kollega när vi träffades i Vaxholm när jag var där, något jag inte hade tänk. Jättesnällt! Tror att de var mest på skoj hon vet att jag gillar rosa saker och läppglans ;) Men kul att hon iaf tänkte på mig!




T A C K   L O T T A !

Må gott, Puss & Kram




RSS 2.0