Bingolotto och julen!

Hej!
Här sitter vi på årests näst sista dag och spelar bingolotto:) (hoppas man vinner, hihi)

Jag har nu kommit hem från julfirandet hemma i viken. Jag var som sagt hemma hos mamma under julen, mysigt var det men mysigare om det hade varit snö! Fick många bra julklappar, men de kommer bilder på de längre fram, men tänkte lägga ut lite bilder från julen:)
Vi firade julen hemma hos min mormor:)
     
      

  Jag julfin:)
  Mormor fina gran!
  Molly julfin:)
  Mamma fixar julmaten;)
  Morbror, Mosters man, och Moster själv
  Andreas först på maten
  Kalle Anka dags:)
  Men vissa somnade visst under kalle;)
  Mormor öppnar julklappar
  Emma öppnar julklapp
  Två av mina kusiner fick guitar hero i julklapp så vi körde hårt hela kvällen;)
   Kören körade
   Värsta wookbandet;)

Så var min julafton sen på juldagen åkte mamma och jag till min farmor och farfar


Nu måste jag åter gå till bingolotto:)
Ha ett fint nyår och ett underbart 2009 alla!!

Må gott!
Puss & Kram!


God Jul!



Hej!
Nu är dagen här, många barn (även vuxna, hehe) sitter spänt och väntar på tomten;)
Jag väntar såklart med på tomten men mest längtar jag efter att få se kalle ankas jul. tomtarnas verkstad är den bästa, då får man julkänsla. Hoppas jag får det med då, jag har inte haft någon julkänsla har varit så stressigt på jobbet med att packa till nya dagiset, men julkänslan börjar komma, hoppas den kryper fram mer sen hemma hos mormor, med alla goda dofter!
jag firar allså julen hemma hos min mormor, med mamma, morbror, moster,mosters man, alla fyra kusiner och Hunden Molly!

Så nu vill jag bara önskar alla en riktig God Jul! Hoppas dagen blir fin med eller utan snö, jag får fira utan snö tyvärr...:( 

Ha de fint Och må gott!
Puss & Kram!



Fjärde advent!


Hej!

Hjälp vad det går fort redan fjärde advent och julafton om tre dagar!! Idag har jag fixat det sista julklapparna och de är egengjorda:) de ni! Tyvärr kan jag inte vissa dem här men efter jul så kan jag de om ni har tålamod:)

Igår hade vi en minijulafton Jonas och jag, vi öppnade varsit paket och sen öppnade jag ett från Jonas förlädrar och Jonas ett från min mamma, och sen öppnade jag ett paket som pappa hade postat.
Har inte berättat om min pappa så mkt här i bloggen, men det är för att jag inte har haft någon kontakt med honom när jag var yngre har fått kontakt på senaste tid, men tänkte berätta mer om den historien imorgon för er för nu vill jag fortsätta att titta på heartbreak hotel!

Ha en fin fjärde advents kväll!
P.s ljusen i våran advensljustake har min kära mor gjort, och staken kommer från min mormor:)

Må gott
Puss & Kram!



Jul hemma hos oss!

Hallå!!

Ja nu har julen anlänt  hem till oss, fattas bara lite snö!!! vart är du snön??!!
Igår så klädde jag min lilla gran som jag haft sen jag var liten. När jag var liten så julpyntade jag in mitt rum jättemycket, jag hade mer saker än vad mamma hade i hela våran lägenhet, de ni;)
Här kommer lite julbilder.

  
  

  Julkorten jag designat
  Minigranen, köpt i London
  Min favorit tomte, fått av mamma när jag var liten, (hon har målat den)
  Nya gardinerna i sovrummet
  Granen, ingen rosa gran, men mkt rosa andra grejer i, kanske blir en rosa gran nästa år, (en på rean, hihi)
Vad tycker ni om min gran och de andra julpyntet?? Jag har mera pynt, jag lovar!!:)

Nu ska jag kolla tv:n lite!

Må gott

Puss & Kram!


Sankta Lucia



Go kväll!

Så var lucia dagen över, vi såg ett luciatåg inne i stockholm idag:) Jättefint!
Vi hade ju lucia på dagiset igår, de var så duktig alla barnen! Men vilken lång dag! hjälp, jobbade tolv timmar igår halv sex till halv sex, sommnade gott efter finalen i idol, och Grattis Kevin!

På tal om lucia, jag minns när jag var med i Västerviks lucia, jag tror de är 4 år sen. Jag blev inte lucia, men fick vara tärna och vilken oförglömlig dag vi hade! Vi lussade lite överallt den dagen, och när vi lussade i kyrkan, det var några dagar innan, det var mäktigt, trotts att jag höll på att halka ner från ena trappsteget, Kul nu, men skiträdd då:)
Vi tågade in med släkta ljus upp till altaret och sen tändes lucians ljus och vi tände därifrån och sen när vi skulle ställa oss på våra platser så skulle vi gå ett trappsteg ner och jag såg inte kanten, så jag fick bara chansa och halkade ner ett steg som tur var så stod kören där så jag hafade tag i en kille där:)

Ha en fortsatt trevlig helg och tredje advent imorgon, då åker julgrannen fram här!:)

Må gott
Puss & Kram!


Mor&Dotter helg!

Hej!

Innan jag börjar berätta om min och mammas helg så måste jag få skriva av mig! Jag blir så trött på dagisföräldrar som inte håller tider, och skulle man bli försenad så kan man ringa och säga det, eller iaf säga ursäkta mig att jag är lite sen när man kommer och hämtar sitt barn!!!! Jag blir så arg, Folk undrar vad det är med dagens ungdomar, men jag undrar vad det är med dagens föräldrar??

Det är samma vissa med denna föräldern varje dag typ och jämt går deras barn hem sist.... Har de ingen ångest att deras barn är sist kvar!!?? Hjälp!

Så nu har jag fått sagt de, nu över till helgen som var, Min kära Mor var här och hälsa på oss. Hon kom redan på torsdags eftermiddagen, då gick vi på resturange inne i stockholm, mongaligen barbeque, vet inte hur det stavas. Det är såå gott, Mamma gillade det med belv lite förvånad där först;) Micke en vän till oss var med också, trevligt!

Sen på fredagen så var mamma med mig på dagiset, oj vad hon lekte bra med alla barnen, har aldrig sett mamma leka så mkt, Barnen fick henne tillockmed att åka rutskanna:)  En bra mormor sen i framtiden;)
Sen efter jobbet så julshoppade vi i stockholm, kvällen avslutades med tacos och Idol!

På lördagen så åkte vi in till Gröna Lunds julmarknad, mysig men kunde ha blivit mysigare med lite snö! sen åkte mamma hem. En väldigt trevlig helg!!!:)
  

Nu så ska vi snart äta en god middag, Jonas fyller år idag:) Grattis igen!

Ha en bra kväll! Må gott
Puss & Kram

P.s Tack Linn för julkortet! Du får jätte gärna komma och hälsa på oss nästa vecka när du är här! bara att slå en pling när du vill komma! Då får du se min lilla julgran, den åker fram ihelgen:)

Puss hej!


Förlåt mig!

Hejhej!

Förlåt mig att det har tagit sån tid att skriva om London, men har haft fullt upp sen jag kom hem. Vi kom hem på måndagen,då hade vi julfest på jobbet och sen har Mamma varit här torsdag till lördag, men nu kommer det ett litet reportage om resan.

London var ett häftigt ställe, väldigt trevlig var dem, vänligare än vi svenskar, varför är vi svenskar så egenkära??...
Vi började dagen när vi kom fram med att checka in på hotellet och vilket hotell sen då, vi fick sova i deras källare!!! Vad är det likasom, inte för att vi var de enda, det fanns flera som sov i källaren, och mögel i badrummet, Blä!! Det känndes lite läskigt på kvällen när ví skulle sova, tänk om de kommer ner sa jag till Linn.... Men vi sov så skönt i sägen för den var bra och fräscha lakan var det med. Sen på frukosten så blev jag lugnare, det var ganska många som bodde på hotellet och väldigt många svenskar:) Frukosten var helt ok och sen låg det ju väldigt centralt, tunnelbana var bara runt hörnet, så de var ok värd pengarna.
De vi såg under våran resa var Madame Tussaud's, Big Ben,Tower Bridge, Piccadilly Circus, The London Eye, om ni vill veta mer om dem gå in på Wikipedia och sök på dem:)

Sen shoppade vi jag shoppade ganska mkt:) Fick med mig allt hem, men Linn fick ta lite för jag hade inte plats, köpte ganska stora grejer, Jag är väldigt nöjd och några julklappar hittade jag med. Och ja Moster Maud något till dig med kanske;) Vi får väl se:)

Här kommer lite bilder från resan
  
   
   
  
 Jag tyckte att de var skit häftigt att få gå på flyget från marken:)
  Detta är från ett jätteköpcenter med 96 rulltrappor
  Linn käkar mega muffins:)
  Skyltfönster på oxfordstreet
  Neonskyltarna på Piccadilly Circus
  Harrolds, vilket ställe!
  Skyltfönster på leksaksaffären Hamleys
  Tower Bridge
  The London Eye
  Maffiga Big Ben och lilla jag:)
  Rosa taxibil
  Jag & Tomten, Skinnjackan och kjolen är fynd från London:)
  Jag & spindelmannen, (barnen på dagis tycker att den bilden är häftig)
  Flygresan hem.

Nästa gång får vi åka till ett litet varmare land Linn!

Så mysigt med julen nu, men vart är snön!! Jag vill ha snö så man kan leka med barnen, nu är det bara blä väder! Ge mig snö!!!

Nu måste jag öppna min julkalender från body shop, tänkte vissa er vad jag har fått, men de får bli en annan dag.
Ha en fortsatt trevlig andra advent!

Må gott
Puss & Kram!




RSS 2.0