Pepparkaks milkshake!

Hej och glad första advent! 
I helgen så har vi besök av min kusin och hennes man. I går testade vi att göra en pepparkaks milkshake för att fira in advent. God och len milkshake med pepparkaks smak, kanske något ni vill testa denna första advent? Recept under bilderna. För fyra glas
2 små paket sia peppakaksglass 
3 dl mjölk 
Krossade pepparkakor till dekoration 

Mixa glass och mjölk och dekorera med pepparkaks smulorna! 

Ha en trevlig första advent, imorgon drar min julkalender i gång! 
Må gott, Puss & Kram 
SPONSRAT- från barnklossar

Hej! 
Det kommer massor av olika paket från mina samarbetes partner i julkalendern! Det är så kul att företag skickar mig gåvor också. I fredags så kom det ett paket från Maja på barnklossar som gör bland annat bokstavs klossar. Maja ville skicka mig några klossar och jag valde då det vackra ordet LOVE och sen fick jag med små söta fossingar! Så fina klossar som kommer få inreda vårt sovrum. När jag får barn kommer jag garanterat att köpa bebisens namn hos barnklossar! 
Barnklossar kommer att sponsra en av luckorna i julkalender så vill du ha chansen att vinna fina klossar så är det smart att följa mig via bloglovin så du inte missar luckan! 
 
Må gott, Puss & Kram 


Lilla bambi!

Hej!
I helgen så hämtade jag ut ett stort paket från House of Hedda och i paketet låg denna söta bambilampa!
Jag har sen innan en rosa kaninlampa från samma märke och har länge varit sugen på på bambilampan och nu slog jag till och jag är mer än nöjd, Hon trivs så bra hemma hos oss ;)
Jag fick även med något mera i paketet som jag kommer visa er senare i veckan, en av vinsterna i min julkalender! Tänkt att det snart är 1 dec! :)
 sött!
 
Må gott, Puss & Kram!


Julkalender 2014

Hej! 
 
Först måste jag tacka för all respons från mitt förra inlägg. Det har ju strömmat in kommentarer, vart har alla ni hittat mig? Hoppas ni kommer stanna här och följa mig. 
 
Nu till något annat. Förra året så körde jag min första julkalender och nu har jag fått ihop en julkalender för i år. Det ska bli så kul! Så för att inte missa julkalendern och andra inlägg härifrån så följ mig på bloglovin och instagram
Kommer även att fixa en fb sida inom en snar framtid! 
 
 
 
Må gott, Puss & Kram 


Söta skönhetsprodukter!

Hej!
 
Jag är med i flera bytesgrupper på fb. Jag som älskar att få paket är det ju perfekt sen är det jättekul att få skicka iväg svenska skönhets märken och svenskt godis!
 
För någon vecka sen så fick jag ett paket från en tjej som bor i Alaska men i somras var hon på semester på Hawaii och då köpte hon några sötingar från märket TONYMOLY! Hur gulliga som helst!
TONYMOLY är ett  sydkoreanskt märke, det finns massor av olika söta produkter som jag vill testa!
Här är TONYMOLY´s hemsida!
 
 
Har ni sett dessa söta produkter någon gång?
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 


Loppiblogbag!

Hej! 
Har varit hos mamma ett par dar så ligger lite efter med all post! Haha! Jag hämtade ut denna loppiblogbag igår. Kommer funka bra inför framtiden. 
Har fått många bagar från loppi och alltid lika nöjd! Vill ni med få chansen att få blogbag? Kicka då in på loppi.se

Må gott, Puss & Kram 
RSS 2.0