Hoppas på lite glitter ikväll

Hej!

Så var det tredje deltävlingen i mellofesten.
Ikväll vill jag att dessa går till

Final

Ainbusk, Foto:SVT                  Patrik Isaksson, Foto:SVT


Ainbusk                                                     Patrik Isaksson & bandet

Andra Chansen

BWO, Foto:SVT   Thérèse Andersson, Foto:SVT Eller   Frida, Foto:SVT


BWO                                     Thérése Andersson             Frida feat. Headline

Det är så svårt att välja vem som ska gå till andra chansen det finns ingen given liksom så jag måste välja på både Therese och frida.  BWO är klart, de går till andra chansen.

Men jag tror att det blir så här ikväll

Till Final

BWO, Foto:SVT        Ainbusk, Foto:SVT
BWO                                                      Ainbusk

Andra Chansen

Patrik Isaksson, Foto:SVT       Frida, Foto:SVT
Patrik Isaksson & bandet                Frida feat. Headline

Vi får se ikväll hur det blir:)
Och ikväll kankse jag även får se lite glitter och färg på scen, iaf om man kollar på bilder från aftonbladet, inte bara svart, svart, svart, som hitills hihi:)

Det är många som undrar över hur det gått med husen vi tittat på, vi kollade på ett förra fredagen men det var alldeles för litet 20kvm, sen kollade vi även på ett annat i onsdgs men det är nog för dyrt 6000 + el.... Men det ligger på Resarö där vi jobbar så det blir inte så mkt bensinkosnader, men nja vi får se, vi ska ringa imorgon om vi vill gå och titta på det igen, för när vi var där i onsdgs kollade vi bara utanför, för de som bor där håller på att städa och det var så rörigt där inne sa det. Men som sagt 6000!
Sen har vi inte varit och kollar på något mera och ingen har hört av sig, jag börjar få panik, visst vi har till sommaren på oss men det är jobbigt att gå och ora sig, det är flera som har tagit av lapparna i affärerna men ingen har ringt, sen vet vi inte vart man ska ta vägen och vart alla hyreslägenheter finns här i vaxholm, om det nu finns några... Så det är väl bara att gå och vänta....

Ja Maud ni får komma, det är bara att ringa så kan vi prata mer om det. Den helgen som ni ska ev komma då ska vi på barnkalas hos ett av mina barn, (det blev ju inte av förra helgen) men det är ju bara två timmar, det fixar sig nog, men ring så kan vi prata mer om det:)

Nu i veckan är det sportlov här det ska bli skönt med inte så många barn, men också tråkigt för man ha ringet att göra liksom, på fredag ska vi till ullared iaf, Jippie!

Nu ska jag ladda för mellofesten ikväll!

Må gott!
Puss & Kram



Kommentarer
Skrivet av: mammis

Hej Jag tycte precis som du men vad hjälper det.
Ainbusk gick ju inte vidare änns tråkigt, för dom var bra.Men det är ju inte så mycket att göra åt det nu det är väl bara att önksa dom lycka till i finalen. Ha det bra. Puss och kram Mammis

2008-02-24 @ 08:34:00
Skrivet av: Tarjeirebekka

Very informative and enlightening website

2009-04-08 @ 11:19:35
Blogg/hemsida: http://tarjeirebekka.myblog.es

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0