Things I want to do part 2!

Hej
Här kommer del två i Things I want to do och detta inlägg handlar om resor utanför Europa, delar upp resor i två delar för jag vill resa till så många länder/städer!


Inte alla delstäder kanske men en hel del vill jag besöka här nedanför kommer en del!NY har jag varit i två gånger redan men jag vill så gärna besöka denna stad igen, gärna någon jul för att få se alla härliga dekorationer :)Hollywood kanske inte är någon stad men jag vill gärna besöka Hollywood skylten!Jag vill inte flytta till Florida men jag vill gärna besöka denna stat. Finns massor jag vill se där, det ska väl finnas en gigantisk Disney world där och sen ska man kunna se på späckhuggaruppvisning och massor mera!Hawaii är nog en hetl magisk plats, den vill jag gärna besöka:)New mexico skulle vara häftigt att se och när man då är så nära själva Mexico så måste man ju besöka de landet med!Denna staden måste man ju bara se, allt man har hört om den att den är helt galen!San Francisco är nog en mysig stad som jag gärna vill besök och se den omtalade bron!Jag förknippar att Egypten ligger i Europa men det är det ju inte, jag vill gärna besöka detta land och se pyramiderna.Japan vill jag gärna besöka, deras marknader och shoppingen och de annorlunda sakerna!Har man besökt Japan så måste man ju besöka Kina, Hong kong. Jag skulle nog åka på våren när deras körsbärsblommor har blommat ut!Jag kollade upp vart Bora bora ligger och det är ju en pytteliten ö, som jag tror är helt magisk och dit vill jag ju såklart åka :)Australien skulle jag med vilja besöka, klappa känguru och de små söta koalabjörnarnaÄr man i Australien så måste man ju lika gärna besöka Nya Zeeland där Sagon om ringen är inspelade.Bali är nog en magisk plats :)Thailand har inte lockat mig så mkt, men börjar mera på att fundera på att åka dit, Jonas tycker vi ska åka dit för dom förstår en del av de svenskan och så står det en del på svenska (Jonas och även jag är inte världsbäst på engelska men det kanske inte Thailändarna är heller) haha


Vill även besöka Singapore, Marocko och Sir LankaDet finns säkert flera ställen som jag vill åka till men dessa var som jag kom på nu, får se hur många man får uppleva!

Vart vill ni resa i Världen!?

Må gott, Puss & Kram!Kommentarer
Skrivet av: Kashaya

Många platser där som man skulle vilja besöka.=) Jag vill åka till New York någon gång och London..

2011-12-15 @ 19:28:53
Blogg/hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com
Skrivet av: emma

sv :) om du menar skorna från members så har de inte kommit än. de har ganska lång leveranstid tyvärr.. :/ men den som väntar på nå gott... :)

2011-12-15 @ 19:33:00
Blogg/hemsida: http://emzaans.blogg.se/
Skrivet av: Patricia♔

Många fina ställen du vill åka till. Jag skulle verkligen vilja besöka hela världen, men än har jag inte varit någonstans alls:(

2011-12-15 @ 19:36:56
Blogg/hemsida: http://patriciac.blogg.se/
Skrivet av: christin

Vill till NY! :)

2011-12-15 @ 21:03:36
Blogg/hemsida: http://christinsshopping.blogg.se/
Skrivet av: Sara

Vi valde festen som Kourtney Kardashian och Scott Disick håller i :) Biljetterna kostade 100 dollar per man :)

2011-12-15 @ 22:08:39
Blogg/hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
Skrivet av: Annika

Många av dessa länder och städer är kanonfina och de vi inte varit i ännu vill vi också åka till!

2011-12-16 @ 04:41:33
Blogg/hemsida: http://bringblingtoeverything.com/
Skrivet av: Annika

Ps vi har redan åkt ;)

2011-12-16 @ 04:42:41
Blogg/hemsida: http://bringblingtoeverything.com/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0