Glitter och kompisvecka!

Hej!

Nu är vi hemma från våran Stockholmstripp, vi har haft det jättebra och jag vile nästan inte åka hem idag... Men skönt att komma in i vardagen igen och denna veckan händer det massor! Linn kommer på besök några dagar och MELLO börjar!Snart ska Jonas och jag på buggen igen!
Allt om Stockholm kommer upp under veckan!
Må gott. Puss & Kram!


Kommentarer
Skrivet av: Kashaya

Oj börjar melodifestivalen redan...

2011-01-30 @ 19:28:46
Blogg/hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com
Skrivet av: Josefine

hehe ja eller hur, det vore ju lite skumt ifall det var tvärtom eller hur ;) det känns hur bra som helst just nu, jag har haft en riktigt bra graviditet med mycket få krämpor. Endast lite ryggont och sen illamåendet i starten :) Tesilarna är köpta på Ullared faktiskt, hehe ;)åh vad kul att melodifestivalen börjar snart !!

2011-01-30 @ 19:45:08
Skrivet av: Louise - Living in Turkey

Oj, börjar det redan? Vad tidigt det känns tycker jag. Men kanske, kanske kan vi ha en melodifestivals afton i Lidköping när jag kommer hem. Vad jag vet så kommer jag befinna mig i Sverige under alla deltävlingar iaf.

Och jag ser verkligen fram emot en fika också!!Kram på dig!

2011-01-31 @ 10:38:27
Blogg/hemsida: http://louisesa.blogg.se/
Skrivet av: sara

svar: som jag klargjorde sist du frågade ska jag fokusera på mina studier just nu. gjorde även ett långt inlägg i december där jag förklarade läget (http://smuls.blogg.se/2010/december/dagens-fraga-1.html#comment).hoppas du hade en fin söndag, du med. :)

2011-02-01 @ 12:33:18
Blogg/hemsida: http://smuls.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0