Canvas-tavlor!

Hej!

För ett tag sen så köpte vi fyra canvas tavor från extra film, och vi blev väldigt nöjda! De var 50% så det blev inte så dyrt heller ;)
De två tavlorna som sitter på den vita vägen, är från sovrummet. Det är två bilder från NY. Sovrummet har ju blivit lite USA nostalgi rum, har en hylla med massor av sovernier från USA och sen har vi två tavlor till, men dom har vi själva inte tagit. Var för 4 år sen på en roadtrip genom vissa delar av USA med Jonas familj och förra våren var jag i NY med Linn. Ni kan läsa om dessa resor under kategorin resor! Blir för många inlägg att länka till :)

Tavlorna på den bruna vägen hänger i hallen. Det är en bild från rådhuset här i Lidköping och den andra är från min födelseort Västervik!

Vi är jättenöjda med dessa tavlor, var inte sista gången vi beställde canvas tavlor!
Har ni beställt någon canvas tavla någon gång?
Blev ni nöjda?

Må gott, Puss & Kram!


Kommentarer
Skrivet av: Bella

Hej! Du var med och tävlade i tävlingen om två par Hanky pankys. Jag har nu slumpat fram en vinnare som har publicerats på bloggen. Blev det du? Gå in och kolla genom att klicka på länken nedan! Om det inte blev du, så delta gärna i fototävlingen som det står om i samma inlägg! Kram på dig. http://bellzors.blogg.se/2011/july/fototavling.html#comment

2011-07-18 @ 20:15:44
Blogg/hemsida: http://bellzors.blogg.se/
Skrivet av: Mli - Alla kan lyckas

Snyggt !

2011-07-18 @ 20:44:43
Blogg/hemsida: http://itsyouandme.blogg.se/
Skrivet av: Sandra -

Sv: Åh, vart är ni då? Vad mysigt..! :) Ja jag gillade filmen, men jag brukar gilla adam sandler, så den gjorde mig inte besviken :)

2011-07-18 @ 23:07:43
Blogg/hemsida: http://kacan.blogg.se/
Skrivet av: Kashaya

Godkväll och grattis!=) Du blev en av vinnarna i min Beautystick tävling. Maila din adress till kashayasblogg@yahoo.com så kommer vinsten snart i brevlådan.

2011-07-18 @ 23:28:14
Blogg/hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com
Skrivet av: Louise - Living in Turkey

Hej gumman! Hoppas allt är bra med dig!! Har du någon semester nu, hur går det med jobb eller blir det plugg i höst kanske?

Jag lovar att skicka ett låååååååååångt mail när värmen har lagt sig här i Side för nu orkar jag knappt skriva ens på kvällarna. Alldeles för varmt här, 43 grader i skuggan på dagarna!!

Fast man ska väl inte klaga.Kadir mamma ligger på sjukhus nu, stroke, så det är lite kämpigt men jag hoppas allt kommer gå bra. Jag försöker hålla humöret upp iaf.Nej, nu ska jag sova. Klockan är snart 2 på natten. Ville bara säga hej, jag tittar in då och då och ser på alla fina bilder du lägger upp. Jättefina bilder ni har monterat upp där hemma. Hoppas ja kan komma i februari och se hur allt har blivit tillslut.Kramar Louise

2011-07-19 @ 00:54:50
Blogg/hemsida: http://louisesa.blogg.se/
Skrivet av: I AM BAAM - Göteborg Edition

Vad fint det blev :)

2011-07-19 @ 01:20:07
Blogg/hemsida: http://iambaam.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

Förstår du ser fram emot idag! :)Haha Fnulan tycker inte nakendansen är lika kul ;)

2011-07-19 @ 10:08:16
Blogg/hemsida: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Skrivet av: Junitjej

Så fintd et är med Canvastavlor!!!

2011-07-19 @ 10:38:56
Blogg/hemsida: http://junitjejen.se
Skrivet av: Maja

nej vilket sammanträffande, beställde igår 4 st canvas tavlor :) har dock inte sett hur de kommer bli, men hoppas de blir lika snygga som dina :)Ja, ehm visfestivalen ligger inte den i Västervik {eller mins jag helt fel ni?} och jag bor i Oskarshamn, som ligger omkring 6 mil utanför Västervik. Så det brukar stå lite sånt om den i tidningen, :)

2011-07-19 @ 14:15:04
Blogg/hemsida: http://majyaa.blogg.se/
Skrivet av: Wysteriia

Svar: Tack! :D Nej trist när produkter inte fungerar för en...men du kan gå med i deras facebook grupp för där brukar dom tävla ut produkter ;) tipsAnnars kan du kanske maila dom och kolla om det är ok att du får ett prov på det du vill testa!

2011-07-19 @ 14:46:19
Blogg/hemsida: http://Wysteriiasblogg.se
Skrivet av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Jag har gjort det och blev riktigt nöjd! :) Fina tavlor ovan!P.S vad kul att du är med och tävlar om Beautystick. Lycka till! :)

2011-07-19 @ 21:06:45
Blogg/hemsida: http://adaras.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0