Första doppet!

Hej!

Idag har vi tagit de årets första dopp, bättre sent än aldrig heter det ju, men sommaren har ju inte varit mega bra och när det har varit varma dagar så har vi inte varit hemma eller så har Jonas jobbat. De var lite kallt i början med sen var det helt ok.
Imorgon ska vi med åka och bada senare på kvällen blir det kräftor hos Jonas föräldrar :)Hoppas ni har det bra, mera om våran semestertripp kommer dyka upp här framöver också så håll utsick!

Må gott, Puss & Kram!


Kommentarer
Skrivet av: Susanna - mitt liv i Oslo

Hej!Fick du mitt svar gällande e.l.f.?

Har varit lite upptagen nu i helgen :/Jag jobbar själv på e.l.f. så jag kan svara dig med rätt info :)Frakten till Sverige går på ca 40 kr, beroende på den engelska valutan. Men räkna med 40. Det ser du även när du ska betala och du väljer Europa och då ser du vad frakten kostar till Sverige. För när du ska handla på e.l.f. så går du in på www.eyeslipsface.se för att få den svenska valutan.Vi funderar på att komma till Gbg för att visa upp e.l.f. men det gäller hur många det är som bor där som kan tänka sig att komma till eventet för att det ska bli lönsamt. :)Hoppas du har en fin helg så långt!

Kram!

2011-07-30 @ 21:56:24
Blogg/hemsida: http://www.miss0.blogg.no
Skrivet av: tess

jag hoppas påbra väder i morgon så jag kan bada ja med ;)

2011-07-30 @ 22:03:00
Blogg/hemsida: http://latess.blogg.se/
Skrivet av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: ah okej :D ja, själv vet jag inte vad jag skulle välja. Nån fin tischa eller ett baslinne, eller smink.Ja det är nämligen så att jag har ett presentkort. MEN jag funderar på att lotta ut det till alla bloggläsare nämligen. Har fått så många på sista tiden och alla är så goa - dessutom skulle det vara en kul grej. :P

2011-07-31 @ 04:40:55
Blogg/hemsida: http://iambaam.blogg.se/
Skrivet av: Josefine

Häärligt ! jag har inte vågat mig i ännu men det borde jag egentligen göra, det är ju såå varmt och härligt ute :) allt är toppen med oss. Hur är det med dig?

2011-07-31 @ 10:53:18
Blogg/hemsida: http://emmajosefine.com

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0