Härliga Göteborg!

Hej!

Nu är vi i Göteborg, kom igår. När vi kom in igår så hade vi bestämt träff med en vän till mig och hans tjej. Vi sågs på centralen och gick sen till ett mat ställe och åt en god lunch. Satt och pratade om massor av saker. Sen tog vi oss en sväng ut till Operan och tittade på båtarna i hamnen. När klockan började närma sig halv fem så sa vi hejdå till F & H och tog båten ut till J:s bror, där vi har sovit i natt. När vi kom hit igår så grillade vi och sen avslutade vi dagen med jordgubbar och fotboll!


Bilderna är från lunchen med F & H

Idag ska J & jag till liseberg. Senare i eftermiddag kanske vi ska möta upp J:s bror och hitta på något kul. Men nu ska jag försöka att väcka min sovande prins! ;)

Må gott, Puss & Kram!


Kommentarer
Skrivet av: Annika

Låter som en riktigt härlig dag!

ps: vi såg olika inspelningsplatser bla gilmore girls, true blood och massa annat!

ps2: vi är iväg i 4 veckor men bloggen är förberedd med massor med inlägg så den kommer att uppdateras 2 gånger dagligen trots att vi är iväg. Vi kanske bloggar därifrån men vi kommer inte att hälsa på hos andra bloggar lika flitigt under just dessa veckorna!

2011-07-07 @ 12:24:52
Blogg/hemsida: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Skrivet av: stuffstuff

nyfiken på fler plagg eller prylar?

kika då in på bloppisen!

www.stuffstuff.blogg.se

du kommer inte ångra dig!

kram!

2011-07-07 @ 13:06:56
Blogg/hemsida: http://stuffstuff.blogg.se/
Skrivet av: kashayas

Härligt med Göteborg, där var det länge sedan jag var. Ja du får göra så.=) Ska se om jag hinner få upp tävlingen under veckan.

2011-07-07 @ 13:34:07
Blogg/hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com
Skrivet av: Josefine

ja det kanske man kan, vet faktiskt inte :) men många som använder blogg.se har binero som webbhotell ! :) kul att ni är i göteborg ! hoppas att ni har fint väder, för här ute på Styrsö är det lite molnigt idag tyvärr.

2011-07-07 @ 14:12:04
Blogg/hemsida: http://emmajosefine.com
Skrivet av: Signe

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-07-11 @ 13:59:00
Blogg/hemsida: http://gravidforsakring.net

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0