Yellow Nails!

Hej!

Jag känner mig inte hunda idag heller så vi får se hur det blir med djurparken imorgon. Ska ta de lungt idag och hoppas på det bästa!

Igår målade jag mina naglar, testade de nya gula lacket som jag köpte när jag var hemma i Västervik. Riktigt snyggt till bruna händer.Hoppas ni har en fin dag alla läsare!
Må gott, Puss & Kram!


Kommentarer
Skrivet av: cicci

Vilken fin färg på lacket :)

2011-07-11 @ 12:38:42
Blogg/hemsida: http://deckre.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

härlig färg, jag skall ta bort mitt svarta idag och sätta dit något annat :)snygg dekoration, hur gör du dem? Inte för jag ens skulle kunna göra det men ändå.!inte kul du inte känner dig hundra.... :/ Hoppas du piggar på dig!Tycker absolut du skall ta en rundtur i riksdagen, det är värt det, det kostar inget heller :)lade till dig på bloglovin :)

2011-07-11 @ 14:49:37
Blogg/hemsida: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Skrivet av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Tackar :))Jo vi träffades i stockholm för att det blev enklare så. Han bodde fortfarande i Göteborg - men hur säkra vi än var på varann innan vi träffades så kunde det fortfarande bli så att vi kanske inte klickade... att det liksom inte fanns någon kemi.

Då hade det ju inte varit så kul att vara 40 mil hemifrån liksom. Dessutom så var det extra spännande eftersom vi skulle få vara helt ensamma :)

2011-07-11 @ 14:50:12
Blogg/hemsida: http://iambaam.blogg.se/
Skrivet av: Maja

jadu, det finns nog massor av appar för de, men jag vet att Nernarnien tipsade om någon pictureshow app som man kunde redigera i :)

2011-07-11 @ 15:46:55
Blogg/hemsida: http://majyaa.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0