OLW- Ranch!

Hej!
 
Denna helgen har vi spenderat uppe i Stockholm hos vår vän Micke! En mkt trevlig helg, det har hunnits med lackträff, restaurangbesök, fynd på hötorget, shopping och filmmys!
Mer om lackträffen kommer när jag har fått tag i lite bilder :)
 
Nu ska jag snart ta och sätta mig och käka upp dessa Ranch chipsen som blev över från filmkvällen igår. Vi köpte dem igår och jag testade dem aldrig när de fanns förr, var kanske för ung, men glad att de kom tillbaka de är ju supergoda! Har ni testat dem?
 
 
Till chipsen ska jag se på programmet inför ESC! Å jag vill så gärna ha biljetter till ESC, vi letar förifyllt på tradera och blocket men det svåra är ju att veta om det är seriösa säljare! Om vi inte får biljetter har vi tänkt att köpa till Juryfinalen för till den finns det fortfarande på ticnet. Hotell är redan färdigt iaf så det slipper vi tänka på, Ska någon av er gå på ESC :)?
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Kommentarer
Skrivet av: ♥ Sofia ♥

gott :D

2013-04-21 @ 21:46:06
Blogg/hemsida: http://byfia.wordpress.com
Skrivet av: Nathalié - Mamma till Charlie <3

Jag har faktiskt ätit något som liknade Ranch förr, för jag köpte dem i helgen och de påminner jättemycket om någon chipssort jag ätit innan. Men goda var de tyckte jag :)

Förstår att du vill till ESC, men som du säger är det nog svårt att hitta någon seriös.

sv Jag ska kolla efter något sådant när Jonas återgår till jobbet, det finns något sådant i Skövde så tänkte prata med BVC om det för de brukar ha lite koll.

Ja det är tråkigt med vännerna men jag är rätt van ändå vid att det blir så tyvärr. De perioder jag mår dåligt och inte orkar höra av mig till någon gör att de tar avstånd också.

Det med huvudvärken har varit bättre nu sen jag slutade helamma, tror det tog för mycket energi av mig och jag inte har tillräckligt med näring i mjölken och hon ville äta hela tiden när jag helammade. För nu under helgen har jag inte haft bekymmer =)

2013-04-22 @ 08:15:50
Blogg/hemsida: http://yarp.blogg.se
Skrivet av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag såg de där chipsen i butiken, men inget jag köpt och smakat. Kul att gamla favoriter kommer tillbaka. Tveksamt om jag ätit dem förr heller. Tycker inte att jag känner igen namnet, men vi var väl ganska små då när de fanns?

Hihi, det finns anledningar att jag inte lägger ut så mycket bilder på andra i min blogg, för det första vill jag inte att typ mina syskons vänner ska råka komma in på min blogg då inte ens min familj vet om att den existerar och Affe är väl inte direkt sugen att synas på bild här heller;)
Men vi får se:P
Kram

2013-04-22 @ 12:10:20
Blogg/hemsida: http://patriciac.blogg.se
Skrivet av: Maja

jaa tiden går fort. Nej inte riktigt, vi gjorde slut innan vi båda flyttade hem till Sverige. Så jag flyttade till Kalmar och började plugga här för ett år :)
åh underbart! Hälsa London ifrån mig då!

2013-04-22 @ 19:22:52
Blogg/hemsida: http://majyaa.blogg.se
Skrivet av: ADARAS.se - Where blog meets magazine!

sv: varsågod gumman :) hoppas du hade en bra helg! Kram

2013-04-23 @ 19:10:07
Blogg/hemsida: http://adaras.se
Skrivet av: Kashaya

Kul har ranch chipsen kommit tillbaka.=)

2013-04-23 @ 21:01:01
Blogg/hemsida: http://kashaysblogg.blogspot.com
Skrivet av: Annika

Jag ska dit med min syster!

2013-04-24 @ 10:31:20
Blogg/hemsida: http://bringblingtoeverything.com
Skrivet av: EMMAS!

vill testa:)

2013-04-24 @ 19:28:17
Blogg/hemsida: http://eemma.se/
Skrivet av: Ida

Det blir ingen ESC live för min del. Men ska till några vänner och sen finalen där. Vad tyckte du förresten om söndagens inför ESC?

Ranchchipsen är ju goda!! :)

SV: Ska lägga upp bilder på mina tatueringar igen så ska ni få se. :D kram

2013-04-24 @ 22:19:04
Blogg/hemsida: http://lilla-pys.bloggplatsen.se/
Skrivet av: Eleonore- Kokboksutmaningen

Härligt att det blev en fin helg i Stockholm och att ni hann med en del :) Är så kul med dessa retro-chipsförpackningar!

2013-04-27 @ 09:41:54
Blogg/hemsida: http://fikamed.wordpress.com

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0