Egna saltisar!
Hej!
Sitter i bilen påväg till Stockholm! Vi ska tillbringa helgen där. Ville bara visa och tipsa om mina egen inlagda gurkor. Jag gjorde inlagda gurkor för två somrar sen och för någon vecka sen blev jag så sugen på det och köpte Västerås gurkor och gjorde en lag, en jätte enkel lag! Vatten, salt och krondill. Blanda en liter vatten med en dl vatten. Se till att saltet är upplöst innan krondill och gurkor läggs ner! Picka gärna gurkorna lite så drar dom åt sig saltet fortare, efter 1-2 dar i kylskåp är de klara för att avnjutas!
Mums, mums!
Må gott, Puss & Kram

Kommentarer
Skrivet av: Kashaya
Måste testa det någon gång.=)
Skrivet av: Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3
gott!
Skrivet av: Annika
Va roligt med egengjort!!!!!!
ps: det är en Canon G12 och en Canon 50D :)
Trackback