Loppi blogbag jul!

Hej!

För ett tag sen så hämtade jag ut denna loppi blogbag jul!
 
 

Den här gången var innehållet följande:

KRAV- och Fair Trade-märkt kaffe från INDISKA. Kaffet är producerat med hänsyn och respekt till natur, klimat, djur och människor. Fair Trade handlar i första hand om rättvisa arbetsvillkor. Kaffet finns i smakerna choklad, hasselnöt, kardemumma och Christmas.

Humörhöjande strumpor i färgstarka mönster från INDISKA.

Ljusslinga från INDISKA. Vid sidan av julgransdekoration är de batteridrivna ljusslingorna från INDISKA alltid lika populära. Här kommer en variant som passar bra till jul- och nyårsdukningen.

Palmolive Mediterranean Moments duschcreme med extrakt av arganolja och mandelextrakt. Den exklusiva Arganoljan kommer från Marocco och framställs från nötterna på arganträden. Oljan är känd som ”mirakel-oljan” med ett mycket högt innehåll av E-vitamin och andra antioxidanter. Mandelextaktet ger en feminin och härlig doft.

Palmolive Magic Softness Tangerine, lite magi i vardagen kan både barn och vuxna må bra av, och det är precis vad Magic Softness skumtvål erbjuder. Med härligt skum direkt från pumpen trollas bakterier och smuts bort och händerna känns rena, fräscha och behagligt mjuka.

Ajax Kitchen & Grease med helt ny Ultra-fettborttagande formulering. Förbättrad effektivitet & mer aktiva ingredienser. Tuff mot ingrott fett, smuts & matrester, så som köksfläkt och grillgaller. Osynlig skyddshinna som gör nästa städning lättare. Skonsam mot alla ytor och med behaglig ny citrondoft.

 

Jag har testat sakerna och här kommer vad jag tycker!

Kaffet från Indiska var ju helt ljuvligt gott. Passar perfekt till julfikat. Kaffet har en härlig arom av julens kryddor tycker jag!

Strumporna från Indiska var söta och välbehövliga när vintern närmar sig!

Ljusslingan blev jag lite missnöjd med, söt och praktisk men tycker det var alldeles för starkt ljus, hade velat ha det lite mera gulare i ljuset än stark vit som den lyser. Men den kommer att användas men jag vet inte riktigt hur än..


Palmolive duschcremen luktar jättegott och ger ett härligt lödder i duschen, jag har alltid gillat palmolive

Palmolive magic tvålen, var ju himla rolig som man brukar ha på båtar och köpcentrums toaletter. Doften passade nu till julen med nyskalade clementiner!

Ajax kitchen gjorde köket perfekt julfint och lämnade efter sig en svag doft av citron!

Jag är super nöjd med denna blogbag! Jag kommer garanterat köpa flera av dessa produkter!

 

TACK Loppi för ännu en bra bag!

 

Må gott, Puss & Kram!Kommentarer
Skrivet av: Lackert

Jag kom med denna gången och håller på att testa :)

2013-12-19 @ 22:20:10
Blogg/hemsida: http://lackert.blogspot.se/
Skrivet av: En plats i solen

Nu är vinnaren dragen i lucka 19. Vann du? Skicka ett email till mig på enplatsisolen747@gmail.com så att du kan få din vinst.

Länk direkt till inlägget
http://enplatsisolen.bloggplatsen.se/2013/12/20/10422327-vinnare-lucka19/#kommentarer
Tack för att du var med i tävlingen! Var gärna med i dagens och kommande luckor!

2013-12-20 @ 13:17:55
Blogg/hemsida: http://enplatsisolen.bloggplatsen.se
Skrivet av: Madeleine Jonsson

Nu är vinnaren av lucka 16 utsedd i min blogg. In och kika om det var du som vann! Om du inte vann denna gång så ligger en ny tävling uppe nu där du kan vinna ett grymt snyggt halsband så missa in det!

Du får denna kommentar då du deltagit i tävlingen :)

2013-12-20 @ 15:48:49
Blogg/hemsida: http://maddisenj.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0