Bokkändisar!

Hej!
 
I lördags var vi på bokmässan i Göteborg. Har besökt bokmässan i tre år nu, det är en härlig mässa med massor av kändisar och såklart bra böcker ;) Denna gången blev det ett helt gäng med kändisar som jag fick träffa! Såg ju flera men många av dem har jag redan kort med. Vi köpte även några böcker. Såklart Montazamis nya bok, men också Martin Melins första deckare. Sen blev vi lite inspirerade av Shirley Clamps bok som hon gjort med viktväktarna, vi funderar på att gå med i viktväktarna över nätet. Fanns många goda recept i boken. Sen så köpte jag Martina Haags heja heja, hoppas hon kan hjälpa mig att ge mig insperation till att börja springa! Alla böcker fick vi signerade! Blev väldigt glad över att få träffa Lillbabs, Sven-Bertil Tabue och Michael Nyqvist! Trevligast var Lillbabs som tog sig tid och pratade och tittade på bilden för att se om den blev bra, hon tyckte hon behövde lite mera sömn, haha. Även Martin Melin var en trevlig prick som vi pratade med en hel del! Däremot var Morberg inte alls glad och trevlig. Det rolig var ju att jag inte alls såg att han inte log på bilden, såg ju det efteråt. Man kan ju tycka att ett lite leende är inte mkt begärt.. Men han är ju ganska allvarlig i sig..
Men jag är iaf mkt nöjd med årets bokmässa nu längtar jag till nästa års!
 
 
 
Må gott, Puss & Kram!


Kommentarer
Skrivet av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vad mycket människor du träffade, så kul:) Trist att Moberg inte log på bilden, men han kanske var trött och sliten. Sådana här saker är nog jobbigt för dem tror jag även om det inte ursäktar han.

Tack sötnos:) Vad roligt att du tycker det. Kanske får han vara med på bild oftare (men han är inte så glad i det haha).

Du får visa vilka lack du köpte sedan:)

Jag städar på ett bygge.
Kramar

2013-10-01 @ 22:01:19
Blogg/hemsida: http://patriciac.blogg.se
Skrivet av: Sara Ekman

Kul :)

2013-10-01 @ 22:18:33
Blogg/hemsida: http://aamaziing.se/
Skrivet av: Ann-Sofie/Colour it

Sååå kul att få träffa alla dessa kändisar. Jag vann Shirleys kokbok. Så kul att du fick hennes autograf med några fina ord.
Ja jag håller med dig, Per Morberg kunde ju ha lett lite. Så tråkig han ser ut.

2013-10-02 @ 08:39:46
Blogg/hemsida: http://www.colourit.se
Skrivet av: Amanda [SPONTAN]

Åh vad roligt :)

2013-10-02 @ 09:38:04
Blogg/hemsida: http://spontan.blogg.se
Skrivet av: Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3

vad roligt!

2013-10-02 @ 11:12:34
Blogg/hemsida: http://thelifeofyarp.wordpress.com/
Skrivet av: Annika

Kan tänkta mig att det var himla roligt där!

2013-10-02 @ 12:05:59
Blogg/hemsida: http://bringblingtoeverything.com
Skrivet av: Julia

Så kul :)

2013-10-02 @ 12:20:21
Blogg/hemsida: http://jjuliees.blogg.se/
Skrivet av: Linn

Shirley har rätt, såklart ni klarar det! Jag har bestämt mig för att ta en stund på söndagen till att boka in tre träningspass i veckan. Jag vet att jag aldrig kommer kunna gå på samma varje vecka. Hoppas att det blir en fungerande rutin.

Puss

2013-10-02 @ 20:42:16

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0