Åka båt!!!

Hej!
 
För två veckor sen så åkte Jonas och jag på en dagstur till Fredrikshamn med Stena line. Vi skulle åkt med ett kompisar par men de väntar barn nu i oktober och då kände dom inte för att åka om de skulle sätta igång.
Men vi hade en så mysig dag ute på havet och tur hade vi på banditerna!. Vi fick även någon timme i Fredrikshamn, vi käkade mjukglass med något smaskigt rosa fluff på. Att man inte åker över till Fredrikshamn oftare det är ju en billig och härlig miniutfyllt. Så vi funderar på att åka i december och kanske julshoppa lite.
 
 
 
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 
 
 


Kommentarer
Skrivet av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Tack Emma:)

Vad mysigt:) Vad kostar en sådan dagstur. Vi har funderat på det flera gånger, men då vi har hund och ingen hundvakt så är det ju lite svårt att fara iväg även om det "bara" är över dagen.

Nej men vad kul att du ska hit en sväng. Den här thaibutiken ligger i gamlestaden, sök på orienthuset i Göteborg så får du adressen, butiken ligger bredvid den ungefär. Det ligger lite fler butiker där, typ ÖoB, Willys och så också.

Kram

2013-09-25 @ 13:54:14
Blogg/hemsida: http://patriciac.blogg.se
Skrivet av: Ida

Det är mysigt med en sån där dagsutflykt ibland. Var länge sen vi var på nått sånt, men Danmark vore ju nått som sagt. Blir nog lite fler tillfällen nu framöver. :)

SV: Ja det var lagom! kram

2013-09-25 @ 15:39:23
Blogg/hemsida: http://lilla-pys.bloggplatsen.se/
Skrivet av: Annika

Dagsutflyker är galet mysigt!

2013-09-25 @ 17:23:00
Blogg/hemsida: http://bringblingtoeverything.com

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0