Pink Thursday- Utmaning, Hjärtliga hjärtan!

Hej!
 
Idag så är det utmaningsdags i pinkthursday och vad passar inte bättre än att köra ett alla hjärtansdags tema när det är alla hjärtans dag är imorgon! Det är dessutom 1 årsdag för pinkthursday idag! GRATTIS!
Ett år har jag hållit på med denna rosa dag känns inte som ett helt år, men när man tittar tillbaka på alla rosa lack man lagt upp så blir de en del!
 
 
 
Men nu till dagens bilder!
 
Jag tänkte få till en snygg manikyr med texture lack men det blev inte alls snyggt så fick lägga på ett lager med topplack bara för att få en glansig yta och ett försökt till att snygga till den! Dock så ser man ju fortfarande att det är ett texturelack men men den är iaf hjärtlig ;)
 
Hoppas ni vill vara med och visa upp era hjärtliga manikyrer idag i era bloggar/instagram, lämna en lite kommentar här så länkar jag till er! Om du är med via instagram så använd gärna taggen #pinkthursdaynails! Du får gärna pinga mig på Instagram princessemma1986, Lägg gärna till mig ;)
 
Imorgon kommer collage på de som medverkar idag!
 
Må gott, Puss & Kram!
 


Kommentarer
Skrivet av: Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag är med. Gå in och kika http://sessie.se/2014/february/pink-thursday-hjartliga-hjartan.html

2014-02-13 @ 12:17:27
Blogg/hemsida: http://sessie.se
Skrivet av: Gelic' nail art

Jag tycker det blev fint! :P Men jag förstår att det var svårt med texturlacket, det är ju lite klumpigare än vanligt lack.

Jag är också med idag, om jag får. Väldigt mycket svart runt dom rosa hjärtana. :)

2014-02-13 @ 20:13:56
Blogg/hemsida: http://gelicnailart.blogspot.se
Skrivet av: alexandra

ett år och massa fina lack! gillar din manikyr, blev fin effekt med texturlacket, ser lite svampigt eller fluffigt ut =) jag är med idag med ett rosa lack från depend. blev en sten på ringfingret i form av ett hjärta så hoppas det är godkänt =)

2014-02-13 @ 20:25:55
Blogg/hemsida: http://iamalexandra.blogg.se
Skrivet av: Passionate about polish

Stort grattis :D Jag hoppas att det blir många fler år av pink thursday :D Självklart är jag med idag, jag är lite sneaky och har ett glitterlack som innehåller hjärtan. Jag hoppas att det är tillräckligt :)

Skrivet av: Gelic' nail art

Nu har jag ytterligare ett inlägg som är superrosa :D Du är ju förresten jättevälkommen att vara med i Valentine Polish Week och lägga till ditt inlägg i inlinkzlistan :D

2014-02-13 @ 20:34:54
Blogg/hemsida: http://gelicnailart.blogspot.se
Skrivet av: Anonym

Ja, jag blev med iaf! :)

2014-02-13 @ 21:35:00
Blogg/hemsida: http://nerdcolours.blogspot.se
Skrivet av: nathalie - mamma till charlie <3

vad sött =) ha en bra helg

2014-02-14 @ 09:09:31
Blogg/hemsida: http://livetomyarp.com
Skrivet av: JoHaNNa

så härligt med rosa naglar :)

är jue alltid bäst att ringa själv men tycker det är så läskigt. haha! min fobi typ... där jag var på interjuv för 2 veckor sen blev det inget, för dom har inte hört av sej än :S men ska på interjuv på onsdag igen :) så håller tummar och tår att det ger något :) ahh, hoppas det vänder snart :S tänker iaf. inte ge upp :D

2014-02-14 @ 14:27:03
Blogg/hemsida: http://johannaspratstund.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0