Tankar om första deltävlingen 2014!

Hej!
 
Oj vilken skräll det blev igår när Ellen gick direkt till finalen! 
Jag lyckades ju inte pricka in alla rätt men iaf två!
 
Tänkte dra igenom vad jag tyckte om alla låtarna och själva deltävlingen!
 
YOHIO- Låten var mycket bättre än förra året. Väldigt lik Ulrik Muhnters låt från förra året. Det hördes ju att Andreas Jonsson varit med och skrivit låten. Trots att jag inte gillar YOHIO så är han värd en plats i finalen!
 
 
Mahan Moin- En partylåt som kommer att spelas en hel del på klubbarna i sommar tror jag. Jag gillar den och kommer nog lyssna en hel del på den.
 
 
Linus Svenning- En låt som verkligen berör. Man såg att han var berörd själv. Snyggt med lamporna som publiken lyste med!  Väldigt kul att han kom till andra chansen, ska bli kul att få se honom här i stan 1 mars!
 
 
Elisa Lindström- Låten var inte så kul att se på, den spelas nog bäst på radion och den kommer säkert att kvala in till svensktoppen snart! Men den var svängig och lätt refräng att ta till sig!
 
 
Alvaro Estrella- Läste om att han sjöng lite surt, kan hålla med men jag gillar låten och man vill gärna upp och dansa när man hör den. Felet att han inte klara sig var nog för att vi redan ha flera danceboys ;) ( Anton Ewald, Danny, Eric Saade, Oscar Zia)
 
 
Ellen Benediktson- Ellen Skrällen! Oj oj oj! Låten och framträdandet var ju helt fantastiskt! Jag funderade ett tag på att hon kanske skulle kunna ta sig till final eller andra chansen men sen tänkte jag att svenska folket tar nog inte till sig denna låt, den är ju ganska udda, men där hade jag fel :)
 
 
Sylvester Schlegel- Låten var en fin svensk låt, men hade ingen chans att ta sig vidare på något sätt, men kommer nog få en bra start på sin solokarriär ändå!
 
 
Helena Paparizou- Jag trodde att hon skulle ta sig till finalen med denna starka låt, men att ge den en andra chans är nog bra, jag hoppas att vi skickar henne vidare därifrån, för en finalplats är hon allt värd. Tror den kan slå väldigt bra i ESC!
 
 
Programledarna- Dom var ju helt ok. Man märkte att dom eller mest Noir var nervös och tabbade bort sig ibland men jag tyckte hon hämtade upp det ganska bra! Jag vill ju se lite mera show och kanske någon låtuppträdande av dem. Vi får se vad de andra deltävlingarna har att dela med sig av!
 
 
Glimten i ögat- Jag gillade Noirs icke rakade armhålor, inte för att jag själv inte rakar för jag gillar inte hår, men jag tycker att vi som kvinnor ska själva få välja rakat eller icke! Vi är alla skapade så! Heja Noir!
 
Må gott, Puss & Kram!


Kommentarer
Skrivet av: Nathalié - Mamma till Charlie <3

har också hört att de flesta tyckte yohio var bra och inte konstigt han gick vidare då kanske.. haha! räcker att kolla fb någon gång ibland så är man uppdaterad haha

2014-02-02 @ 20:09:15
Blogg/hemsida: http://livetomyarp.com
Skrivet av: Tess

Nä usch , tyckte inte det var ngt att se denna gången :/ Hoppas du har haft en bra helg!

2014-02-02 @ 22:32:45
Blogg/hemsida: http://tessvonolsson.blogg.se
Skrivet av:

personligen tyckte jag yohio var bäst.. o saknar danny som programledare;)!

2014-02-03 @ 17:25:34
Blogg/hemsida: http://xolizzie.blogg.se/
Skrivet av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag tittade inte ens på mello. Känns som om många tyckte att det inte var en så bra omgång.

kram

2014-02-03 @ 19:22:13
Blogg/hemsida: http://sessie.se
Skrivet av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Hejsan! Ville bara kika in och berätta att vinnarna i veckans muffins är publicerade. Jag ber om ursäkt för att det dröjt lite, men nu är de i alla fall publicerade, så kika in och se om det blev just Du! :)

Länk : http://babustylee.webblogg.se/2014/february/vinnarna-av-veckans-muffins-1.html#comment

Och så vill jag säga tack för att du deltog och hoppas du deltar i nästa tävling! :)

2014-02-03 @ 19:55:54
Blogg/hemsida: http://babustylee.webblogg.se
Skrivet av: julia

har inte sett det så har ingen koll haha:p

2014-02-03 @ 21:24:55
Blogg/hemsida: http://jjuliees.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0