5:2!

Hej!
Nu är det vardag igen. Vi försöker få in en vardag trots inga jobb. Men det hoppas vi ändra på snart. Är trött på att vara arbetslös! 
Vi har iaf dag börjat med 5:2 dieten. Vi har satt ett mål till midsommar. Jag har testat 5:2 lite innan jul och jag tycke då att det funkade bra så hoppas att vi håller det. Om någon av er kör 5:2 dieten så får ni gärna komma med tips om hur ni gör eller recept. 

Må gott, Puss & Kram
Kommentarer
Skrivet av: Sandra

Jag skulle säga att varma koppen och natrudiet är dumt att dricka då du fastar. Det är bättre att ordentlig mat men med ett lågt energiinnehåll som ändå är mättande. Exempelvis havregrynsgröt med färska blåbär till frukost, frukt som apelsin och äpple till lunch och liknande till middag samt massor av grönt och vitt te. Det mår kroppen bättre av än måltidsersättning och varma koppen.

2014-01-07 @ 21:03:41
Skrivet av: Sofia

håller med ovanstående, dietdrycker är inte alls bra!

2014-01-08 @ 08:01:48
Blogg/hemsida: http://byfia.com
Skrivet av: Frida Lindberg

Svar: Det är kanongott kan jag lova :)
Hoppas den passar dig och lycka till :)

2014-01-08 @ 14:37:35
Blogg/hemsida: http://www.fridalindbergs.devote.se
Skrivet av: Nathalié - Mamma till Charlie <3

lycka till =). finns ju även allevo soppor, när man tröttnar på shakesen och så. men annars är det väldigt smidigt att göra egen soppa med låg kcal. vatten, valfri buljongtärning, broccoli, lök, en morot, blomkål, ärter t.ex. kokta grönsaker mättar enormt mycket!

2014-01-08 @ 19:31:33
Blogg/hemsida: http://livetomyarp.com
Skrivet av: Ida

Är inte mkt för dieter.

SV: Jag är tvärtom tror jag. Nyår är mer fest än jul. Den är så upptrissad faktiskt. Men alla är vi ju olika. ;)

2014-01-08 @ 21:20:57
Blogg/hemsida: http://lilla-pys.bloggplatsen.se
Skrivet av: ANNELI BERGMAN - KRISTALLKRONA

Håller med ovanstående kommentar... Satsa istället på riktig mat med lågt kaloriinnehåll istället för att äta varma koppen och naturdiet..

För det kommer du inte att hålla dig mätt på länge.

varma koppen och naturdiets drycker innehåller oftast socker.. Det blir även svårt att gå över till normal mat efter att ha druckit dessa ersättningsmåltider.

Här finns det förslag på vad man kan äta under en dag då man fastar; http://mabra.com/52-recept-sa-kan-en-fastedag-se-ut/

Lycka till, själv ska jag börja med LCHF med en touch av GI.

KRAM!

2014-01-08 @ 21:32:03
Blogg/hemsida: http://kristallkrona.blogspot.se/
Skrivet av: Nathalié - Mamma till Charlie <3

sv, då kanske de ska läsa på vad 5:2 dieten är ;). det är inget extremt med den. finns hur mycket som helst att läsa om 5:2 och det är den enda som fungerat för mig, och jag har testat MYCKET. på fastedagarna ska man inte äta så mycket frukt, bättre med grönsaker. fibrer håller dig mättare längre dessutom. men fruktsocker gör att du blir hungrigare och det blir jobbigt på kvällarna om man inte fördelat upp kalorierna så bra på fastedagarna.

jag brukar skippa frukost. har läst att grapefruktjuice hjälper till lite extra med förbränningen, så försöker dricka ett litet glas sån juice innan morgonpromenader.

sen ska det aaaalltid bli ramaskri när man berättar att man ska gå på en diet för att gå ned i vikt. men 5:2 är mycket snällare mot kroppen än vad andra dieter är.

2014-01-08 @ 22:22:34
Blogg/hemsida: http://livetomyarp.com
Skrivet av: Fröken Nilsson

Måste hålla med om att just pulversoppor inte är det bästa utan hitta mat som funkar för dej/er alla är vi olika så facit är svårt att hitta...
Lycka till :)

2014-01-09 @ 13:09:48
Blogg/hemsida: http://frokennilssonsfarger.blogspot.com

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0