Vagnsdjungeln!

Hej!
 
Alltså att hitta den perfekta tvillingvagnen är ju verkligen inte lätt!
Vi funderar på om vi ska köpa en helt ny eller begagnad.
Att köpa en helt ny kommer bli mkt dyrare men mkt lättare att hitta, bara att beställa hos en återförsäljare.
Att köpa en begagnad blir billigare men svårare att hitta. Finns inte många runt där vi bor och såklart vill man kolla på vagnen innan man köper den för att känna, köra och se skick. Och om man ska åka och kolla på vagn i andra städer så tillkommer ju den kostnaden. Så just nu lutar det mot att vi ska köpa en ny.
 
Jag har alltid velat ha en Emmaljunga. Lite dyrare men bra kvalité. Nu har ju Emmaljunga två tvillingvagnar och vi har ingen aning om vilken vi ska köpa!! Eller ska vi inte köpa Emmaljunga utan något helt annat?
Hur hade ni gjort och hur har ni gjort som har köpt tvilling/syskonvagnar?
 

 
(båda bilderna från emmaljunga.se)
 
Kanske man ska köpa till ett färg kit eller bara köra svart?
 
Det som är bra om vi köper en ny vagn är att hos babyproffsen i stan har dom nu att köper man en vagn får man 10% i presentkort tillbaka. Vilket verkligen är superbra och tacksamt!
 
 
 
Må gott, Puss & Kram!
 
 


Kommentarer
Skrivet av: MADDISENJ.SE

Jadu det där med vagn är verkligen en total djungel :p

2015-02-11 @ 14:34:07
Blogg/hemsida: http://maddisenj.se
Skrivet av: cissi

Är verkligen en djungel.. En tjejkompis som väntar tvillingar nu valde basson duo, vi har en kronan syskonsom vi ä supernöjdamed ;)

2015-02-11 @ 14:56:11
Blogg/hemsida: http://nastanperfekt.blogg.se
Skrivet av: Amanda Jona [SPONTAN]

Lycka till med att hitta en bra vagn! :)

2015-02-11 @ 16:15:33
Blogg/hemsida: http://spontan.blogg.se
Skrivet av: Fia

Hitta den perfekta tvillingvagnen var verkligen inte det lättaste! Den som passade oss bäst var Baby Travel Dublin. Vi köpte en ny och använde den flitigt. Finns jättemånga fina och praktiska i utlandet men vi ville inte beställa utifrån. Och vi har alltid varit mycket nöjda med vagnen och den har varit smidig att köra och ta sig fram med i butiker osv.
Lycka till =)

2015-02-11 @ 18:09:07
Blogg/hemsida: http://www.sofsan.se
Skrivet av: Sanna

Vi köpte en Emmaljunga Viking på Beginners i Trollhättan. Älskar den! Visserligen en singelvagn, men lite input kan man ju ge! ;) Den väger ju ingenting och kan tänka mig att tvillingvagnen också är lättare jämfört med andra märken. Jag vill inte snacka skit om Babyproffsen på nätet, men det är ju upp till dig att publicera; dom har inget bra rykte här i stan. Dom säljer bra grejer, men dom är inget vidare på service. (Fast dom har nog fått en del klagomål, för senaste halvåret har dom skärpt sig.) Servicen har varit som värst när det hänt något efter ett köp - vid trasiga produkter eller returer. Tror att priset är lite högre än exempelvis Beginners. Å andra sidan är det ju skönt att slippa åka från stan. Nu blev det långt... Min största poäng är: jämför hur smidiga vagnarna är när dom ska in och ut ur bilen, runt i affärer, etc.

2015-02-11 @ 20:51:40
Blogg/hemsida: http://sannamalm.blogg.se
Skrivet av: Annika Ögren

Hej!
Jag skulle välja att köpa nytt. Andrahandsvärdet sen när ni säljer eran blir bra, ni får välja precis det som passar er och ni vet precis vad ni får.
Emmaljunga har jag varit nöjd med!
Lycka till!
Kram

2015-02-11 @ 22:50:56
Skrivet av: MADDISENJ.SE

Hehe ja vi var lite oroliga för att vi inte skulle hinna klart med badrummet innan den lille tittade ut men tack och lov så gjorde vi det!

2015-02-12 @ 12:44:40
Blogg/hemsida: http://maddisenj.se
Skrivet av: LindaViola - mamma till två!

MEN WOW!!!!! Tvillingar på G, jag har visst legat off ordentligt på läsa-blogg-sidan. GAAAHHH!!!! Grattis!!!! Satan vad glad jag blev nu!!! Minns ju att du berättade att ni ville ha barn när jag väntade Svea. Åh, nu börjar jag snart gråta. Så jäkla glad för er skull!. Jisses!!!!

Gällande vagn så är jag sugen på denna om vi får syskon någorlunda tätt :)

2015-02-13 @ 12:27:46
Blogg/hemsida: http://lindaviola.blogg.se/
Skrivet av: Frida

Vagnar är aldrig lätt!
Men tänk på hur ni kommer använda vagnen, mycket promenader i skog/natur ( stora däck är att föredra tex bugaboo's Donkey), vikten om ni ska lyfta in och ur bilen mycket, bilstolsadapter osv! Provkör olika vagnar i affären och fråga om ni får prova packa in i bilen osv som sagt finns mycket att tänka på

2015-02-19 @ 14:18:43
Blogg/hemsida: http://endeliminvardag.blogg.se
Skrivet av: Frida

Vagnar är aldrig lätt!
Men tänk på hur ni kommer använda vagnen, mycket promenader i skog/natur ( stora däck är att föredra tex bugaboo's Donkey), vikten om ni ska lyfta in och ur bilen mycket, bilstolsadapter osv! Provkör olika vagnar i affären och fråga om ni får prova packa in i bilen osv som sagt finns mycket att tänka på

2015-02-19 @ 14:18:44
Blogg/hemsida: http://endeliminvardag.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0